Leuke dingen op Google

Leuke dingen op Google


Deze foto: je zit op het werk en u niet echt het gevoel dat het gaat over die onkostennota's voor de derde keer. U probeert om erachter te komen wat u kunt doen dat is even productieve. Dan u raakt — u kunt Google u en uw vrienden namen — maar je deed dat vorige week. Als op zoek naar andere leuke dingen op Google, Google het. U vindt er zijn andere coole en leuke dingen te doen.

Google Polls

Als uw vrienden u voortdurend vertellen dat u altijd een mening hebben, dan dit de site voor jou is. Google heeft een lijst van peilingen met verschillende onderwerpen (meestal irrelevant stuff). Ga, breng jouw stem uit en zie wat anderen denken over welke Google favicon (het kleine pictogram verschijnen op Google sites bevatten tabbladen) het beste is. Elke poll heeft labels of labels die leiden tot een andere poll die heeft tags en labels die tot een andere poll, enzovoort leiden. Als je doel is om een paar minuten uit uw drukke dag, kan dit worden de site te bezoeken. Als uw doel is om talloze uren nemen van opiniepeilingen en enquêtes die absoluut geen enkele relevantie hebben, dan is deze site is zeker voor jou. Bezoek de Polls van Google op www.pollsb.com.

Google Maps Street View

Dit is een leuke site. De site van de Google Maps Street View bevat willekeurige, dagelijks bijgewerkt grappige foto's van over de hele wereld. Dit is een interactieve website waarmee mensen hun eigen grappige straat foto update. Kies uit één van de categorieën, met inbegrip van een lijst van de top-100, om een willekeurige, humoristisch beeld te bekijken. De afbeeldingen zijn geüpload, per categorie of per gebied en hebben subcategorieën zoals "grappig," "interessante" of "raar." De persoon die upload het beeld meestal biedt een snelle eenregelig bijschrift dat vat van de foto. Om te controleren enkele grappige foto's, zie streetviewfun.com.

Online spelletjes

Misschien wilt u de wereld redden voordat aarde is opgeblazen door een kwade Martian het goede nieuws is dat u kunt — praktisch, dat is. Google heeft gratis online spelletjes die je urenlang kunt spelen. Probeer Aoleon-The Martian Girl op http://play-google-games-free.aoleonthemartiangirl.com/ of ga naar http://www.google.com/Top/Kids_and_Teens/Games/Online/ voor een breder scala aan games voor kinderen en tieners.

(Dit omvat educatieve spellen ook.) Aanmelden op de site van de game voor bedrog en te houden bijgewerkt op de recentste versies.