Kunt u boeken verwijderen uit de Kobo E-reader?

Als u niet langer een e-boek op de Kobo eReader wilt kunt u het verwijderen uit het apparaat via de optie "Delete This Book". U hoeft niet uw Kobo aansluit op een computer of kopen een derde-partij verwijdering instrument om te verwijderen van de ongewenste e-book. Zodra u het e-book hebt verwijderd, kunt u niet het terugzetten en het apparaat bevat geen een undelete functionaliteit of bruikbaarheid.

Verwijderen

U kunt verwijderen een e-boek uw Kobo, druk op de knop "Menu" dan navigeren en selecteer "Boeken." Druk op het midden van de navigatie pad. Blader en selecteer het boek dat u wilt verwijderen. Druk op de "Menu" knop. Selecteer "Verwijder dit boek." Druk op het midden van het navigatie paneel en selecteer "Doorgaan". Druk op het midden van de navigatie pad opnieuw te finaliseren van de verwijdering.

Probleem

Als een van de e-boeken op uw Kobo deel uitmaken van een gebundelde set, zoals de 100 vrije klassieke boeken die voorgeïnstalleerd op de Kobo zijn, moet u elke e-boek afzonderlijk verwijderen. Het is niet mogelijk om uit te voeren van de schrapping van een massale boek.

Documentbestanden verwijderen

Hebt u een documentbestand op je Kobo die u wilt verwijderen, druk op de knop "Menu" vervolgens navigeert u naar "Documenten" en druk op het midden van de navigatie pad. Blader en zoek het document dat u wilt verwijderen en druk op de knop "Menu". Navigeer naar "Dit Document verwijderen" en druk op het midden van de navigatie pad. Selecteer "Doorgaan" en druk op het midden van het pad van de navigatie te finaliseren van de verwijdering.

Boek verwijderen uit "Ik ben het lezen van lijst"--niet-Wi-Fi Model

Als u alleen wilt verwijderen van een e-boek van van het apparaat "I 'm Reading List" wilt, moet u klaar bent met lezen van het boek als uw Kobo een niet-Wi-Fi-model is. Om te eindigen een boek over het apparaat, het openen van het boek dat u wilt verwijderen uit de aanbieding door te navigeren en te selecteren. Selecteer "Hoofdstukken", als het boek hoofdstukken bevat. Druk op het midden van de navigatie pad. Blader en selecteer het laatste hoofdstuk van het boek en druk nogmaals op het midden van de navigatie pad. Als het boek geen hoofdstukken bevat, drukt u op de linker kant van het pad van de navigatie. Druk op de rechterkant van het navigatie paneel. Blijven indrukken van de linker- en rechterkant van het pad tot je bij het einde van het e-book. Kobo verschijnt een bericht dat u hebt bereikt het einde van het boek en het apparaat automatisch de titel van het boek verwijdert van de ik ben Reading List. Het e-boek is nog steeds beschikbaar op de Kobo lezen totdat u het verwijdert.

Boek verwijderen uit "Ik ben het lezen van lijst" - Wi-Fi Model

Verwijderen van een boek uit de ik ben Reading List op een Kobo Wi-Fi, open het boek dan druk op de knop "Home". Druk op de "Menu" knop. Selecteer "Verwijderen uit lijst" onder de Manage optie. Druk op het midden van de navigatie-pad voor het uitvoeren van de verwijdering.