Kan ik STROOPTOCHT wagenmenner installeren vanaf USB Flash Drive?

Kan ik STROOPTOCHT wagenmenner installeren vanaf USB Flash Drive?


"RAID" staat voor beide Redundant array van goedkope schijven of redundante matrix van onafhankelijke schijven. "RAID" is een term voor de replicatie van gegevens op een aparte schijf echter ook geworden. Dit soort RAID kan worden geïnstalleerd in verschillende formaties en een nummer, na de inval het type duidt. In het algemeen, toestaan de verschillende RAID-typen voor mirroring stations en met behulp van de pariteitsinformatie de data te beschermen tegen verlies.

Wanneer installeren

Het is het beste te STROOPTOCHT wagenmenner installeren tijdens de installatie van het besturingssysteem. Vaak RAID-schijven kunnen niet worden gelezen als de stuurprogramma's niet geïnstalleerd zijn op dit moment. Afhankelijk van de installatie van de RAID, kunt u ofwel opnieuw installeren van het besturingssysteem met dit in gedachten of je kunt doen van een reparatie-installatie en de stuurprogramma's toevoegen. Sommige RAID-schijven kunnen worden ingesteld na het feit door de schijven gewoon toe te voegen en vervolgens de BIOS-instellingen te wijzigen naar een RAID-instelling.

Installeren van flash drives

Alle stuurprogramma's kunnen worden geïnstalleerd vanaf een flash drive, zolang de computer de flash drive zien kunt. Meeste flash drives zijn USB-kabel is aangesloten, en er mag dus geen groot probleem. Één kwestie, is echter dat vaak STROOPTOCHT wagenmenner zijn ingesteld tijdens de installatie van Windows. U moet een BIOS hebt dat USB-apparaten te installeren vanaf een flash station tijdens de installatie kunt lezen. De meeste nieuwe BIOSen hebben USB-ondersteuning.