Kan ik DIV's in Dreamweaver nesten?

Leren om te manipuleren HTML DIV-elementen kunt u elementen op webpagina's ordenen en boeiende speciale-effecten toevoegen aan uw website. Dreamweaver, Adobe's HTML-bewerkingsprogramma, kunt u div-elementen maken en zelfs hen in elkaar nesten. Geneste div-elementen geven u extra lay-outmogelijkheden die één div-elementen niet. Leer hoe u met Dreamweaver de geautomatiseerde codegenerator snel geneste maken zonder te hoeven leren van de HTML-code.

Div-elementen

U hoeft te een div-element gebruiken om een webpagina te maken. U kunt eenvoudig alle elementen zoals afbeeldingen en knoppen plaatsen direct op uw pagina en behandelen als een eenheid. In plaats van een menu rechtstreeks op een pagina plaatsen, bijvoorbeeld, kan je hem binnen een div-element samen met een knop en een label. Eenmaal binnen de div, alle elementen verplaatsen wanneer u de div verplaatst en verdwijnen wanneer u de div. interessante speciale effecten mogelijk worden verbergt wanneer u manipuleert div-elementen die andere elementen bevatten.

Dreamweaver AP Div-elementen

Als u HTML-pagina's maken met Kladblok of een tekst-editor, moet u schrijf code die div-elementen genereert. Dreamweaver het visuele ontwerp interface kunt u tekenen div-elementen met behulp van uw muis. Terwijl u tekent, schrijft het programma de code die nodig is om te maken het div-element automatisch. Als u wilt maken een geneste div, moet u gebruiken een speciale soort HTML-element genoemd een AP div. AP Div-elementen steun absolute positionering en kunt slepen naar elke gewenste locatie op een webpagina.

Geneste div-elementen

Een div-element binnen een ander nesten door de cursor binnen de ouder div-element plaatsen en een rechthoek tekenen na het klikken op de "Draw AP Div-element button". De rechthoek wordt de geneste div. plaats een object dat u wilt binnen de geneste div. Terwijl u het div-element tekent, voegt Dreamweaver CSS positionering van waarden aan de kopsectie van uw document. U kunt deze waarden wijzigen als u willen verplaatsen van de div. U kan de standaard-ID wilt wijzigen dat Dreamweaver div-elementen nieuwe wordt toegewezen. Het namen het eerste div-element tekenen

Gebruik

Geneste div-elementen gebruiken overlays wilt maken door gewoon bewegen meerdere geneste div-element binnen een bovenliggende div. U kunt bijvoorbeeld een banner door te nesten van een div-element dat tekst binnen een div-element dat een achtergrond afbeelding bevat bevat. Intrigerende ghost effecten maken door bedekken van een afbeelding waarvan dekking bijna nul bovenop een gekleurde achtergrond is. Geneste div-elementen ook helpen u complexe animaties maken door groepen objecten rond de webpagina met behulp van een timer te verplaatsen. Denk aan geneste Dreamweaver div-elementen als kleverige nota's op de top van een bulletin board. Manipuleren de plaknotities in creatieve manieren om te produceren een aantal interessante effecten.