Is Photoshop Lightroom hebben een Lasso?

Is Photoshop Lightroom hebben een Lasso?


Adobe Photoshop Lightroom biedt fotografen een platform voor kleuraanpassing, beeldbewerking en toebehoren. Lens-geïnduceerde vervorming te verwijderen van ruis van weinig licht beelden corrigeert, kunt u Lightroom een werkstroom die is gebaseerd op de verwerking en de verbetering van de hoeveelheden van beelden snel verbeteren. Een niet-destructieve gereedschap set verschilt van de functionaliteit in Adobe Photoshop zelf, grotendeels omdat haar aanpak verschilt van de vaak selectie gebaseerde workflow gekenmerkt door de lasso van Photoshop.

Lightroom gebruiker

Samen met haar beeld-aanpassing en verbetering mogelijkheden fungeert Lightroom als een elementaire digital asset managementsysteem. Zij aanvaardt ook directe, vastgebonden input van een digitale camera fysiek aangesloten op de computer waarop het programma wordt uitgevoerd. Lightroom adressen de behoeften van een gebruikersbevolking enorm verschilt van de ontwerpers, retouchers en compositing kunstenaars die afhankelijk zijn van Photoshop. Als een Lightroom gebruiker geconfronteerd met de Lasso van Photoshop, moet u mogelijk uitgebreide instructie te begrijpen van de aanpak in twee stappen dat het ondersteunt, overwegende dat de ervaring van Lightroom is gebaseerd op uw bestaande workflow, lichtbak combineren met donkere kamer.

Photoshop vs Lightroom

In tegenstelling tot de werking van veel van het gereedschap dat is ingesteld in Adobe Photoshop, maakt Lightroom niet-destructieve sets van procedurele instructies waarmee de wijzigingen die u in een afzonderlijke foto of partij van beelden aanbrengt. Hoewel veel van de Photoshop aanpassingen en effecten, samen met het gebruik van slimme objecten, gelden de wijzigingen die u verwijderen kunt door ze te verwijderen of draaien ze af, trekt haar paradigma op haar wortels als een selectie gebaseerde, pixel-level editor. Daarentegen, slaat Lightroom uw bewerkingen als metagegevens of informatie over gegevens, toe te passen wanneer u foto's afdrukt of ze in nieuwe formaten exporteert. De metagegevens nodig niet een gereedschap Lasso selecteren van de gebieden waarop zij van toepassing zijn.

Lightroom Tools

Bent u gewend in Photoshop werkt, kan je het arbeidsmilieu in Lightroom heel anders dan met behulp van Photoshop de Lasso, gereedschap om een gebied voor aanpassing, maskeren of andere handelingen te selecteren. Lightroom's tools werken niet op gebieden die u selecteert door te definiëren een grens waarmee het gebied dat u wilt aanpassen en vervolgens afleveren van de aanpassing van aan een ander hulpprogramma of functie. In plaats daarvan gebruikt Lightroom borstel gebaseerde hulpprogramma's te identificeren en te corrigeren in één stap. Het ontbreekt een Lasso tool, omdat de functionaliteit niet nodig een en haar paradigma niet op een vertrouwen.

Lasso substituten

In plaats van lassoing rond een afbeeldingsgebied dat u wilt aanpassen, in Lightroom reageren u op kleur door te laten van het programma wijzen op gebieden die vallen onder specifieke tonale categorieën, met inbegrip van de witbalans en belichting, dan het aanbrengen van wijzigingen op basis van die gebieden. Van het programma aanpassing borstel, bijvoorbeeld, kunt u wijzigingen toepassen op helderheid door het schilderen van de correctie rechtstreeks op een foto. Als wilt gebruiken Lightroom's lokale aanpassingen, plaatst u pinnen om te identificeren van de gebieden die u wilt corrigeren. Het type selectie dat u met een lasso maken wilt eenvoudig past niet de Lightroom bewerken aanpak, zodat het programma een Lasso, ontbreekt omdat het niet nodig.