Invloed van Facebook

Internet-gebruikers besteden een heleboel tijd bezoeken van Facebook--miljoenen uur per jaar. Facebook invloed op bedrijven, personen en relaties. Het helpt mensen blijf in contact met vrienden en familie, zakelijke kansen genereren en bedrijven groeien. Maar terwijl Facebook een heleboel voordelen aan miljoenen gebruikers verstrekt heeft, niet alle van haar invloeden op de samenleving noodzakelijk positief geweest.

Contact

Een van de manieren dat Facebook heeft beïnvloed samenleving is dat het veranderd de manier waarop mensen met elkaar communiceren. Voordat Facebook, velen tred gehouden alleen met hun naaste vrienden en familieleden. Zelfs dan, kreeg veel van de kleine details verloren langs de weg. Facebook heeft het gemakkelijker om in contact met mensen die u misschien niet gezien in jaren gemaakt. Mensen delen details over hun leven die anderen zou missen op anders. Dit heeft maakte het veel gemakkelijker om te verblijven up-to-date met de levens van degenen die u schelen.

Tijd besteed

Een andere manier dat Facebook de wereld heeft beïnvloed is door de enorme hoeveelheid tijd die gebruikers op de site doorbrengen. Volgens comScore's "2010 digitale Jaarbeeld," besteedt de gemiddelde internetgebruiker in de Verenigde Staten één uit elke acht minuten online op Facebook. "In het afgelopen jaar, Facebook heeft overtroffen elk van de drie grootste webeigenschappen, vastleggen van de nummer 1 ranking door tijd doorgebracht in augustus 2010," aldus het rapport.

Reclame-inkomsten

Facebook heeft ook een grote economische impact. Vanaf de datum van publicatie, is Facebook klaar om het doorgeven van Yahoo! als de nr. 1 in loondienst weergaveadvertenties; volgens eMarketer. Het bedrijf naar verwachting tot eind 2011 met ongeveer 2.19 miljard dollar in de reclame-inkomsten. Dit geeft het bedrijf een marktaandeel van meer dan 17 procent. Veel adverteerders hebben Facebook advertenties gebruikt als een manier om nul op een doelgroep en verhogen van de verkoop van hun producten en diensten.

Negatieven

Niet iedereen is verliefd van de effecten die Facebook heeft gehad op de samenleving. Volgens een artikel van Associated Press in maart 2011 is "Facebook depressie" een aandoening die sommige tieners op een negatieve manier beïnvloedt. Wanneer tieners die het gevoel van eigenwaarde kwesties wellicht hun vriend totalen in vergelijking met andere kinderen bekijken of Bekijk muur foto's van andere mensen met een goede tijd, zegt Dr. Gwenn O'Keeffe, een Boston-gebied kinderarts, dat zij kunnen het gevoel erger. Facebook geeft ook tieners en kinderen toegang tot informatie, dat ouders niet dat ze worden blootgesteld willen kunnen aan op een jonge leeftijd.