Internetzoekmachines

Internetzoekmachines


Internetzoekmachines zijn onze toegangspoort tot websites, nieuwsberichten, afbeeldingen, video's, winkelen en meer. Er zijn een verscheidenheid van zoekmachines met lichtjes verschillende services en hulpprogramma's.

Yahoo!

Internetzoekmachines


Yahoo! is een populaire zoekmachine die nieuws, beeld en website zoekopdrachten, video's en winkelen biedt. Het biedt ook groepen waar mensen samenkomen kunnen om te praten over hun favoriete hobby's, sterren, sport en meer.

Google

Internetzoekmachines


Google is de meest populaire zoekmachine. Het biedt Hiermee zoekt u naar websites, beelden, video's, nieuwsgroepen, producten en meer. Het Google-logo is ontworpen op verschillende manieren voor feestdagen en speciale gelegenheden.

Alta Vista

Internetzoekmachines


Alta Vista gezocht naar websites, multimedia bestanden, nieuws en producten.

DogPile



DogPile zoekt maximaal 20 verschillende motoren tegelijk. Ook wordt een webmap weergegeven en heeft een plek om uw favoriete koppelingen toevoegen.

Ask Jeeves

Internetzoekmachines


Vraag dat Jeeves gebruikers toestaat om te vragen om te vinden de antwoorden en de websites die ze zoekt. De zoekmachine zal bieden ook andere termen de gebruiker kunt gebruiken om meer resultaten te vinden.