Installatie-instructies voor de Dragon medische 10

Dragon medische 10 door Nuance is de 10e versie van het vennootschappelijk spraak-naar-tekst software voor clinici. De software transcribeert automatisch tekst stem van de spreker. Het kan ook gebruikt worden om open programma's en functies van andere computer via spraakopdracht. Dragon medische 10 kan worden getraind in het herkennen van uw stem en spraak patronen en komt voorgeladen met een woordenboek van medische termen. Het is ideaal voor clinici die moeten werken handsfree en Bespaar tijd typen.

Instructies

1

Sluit de microfoon aan op uw computer.

2

Stoppen of uitschakelen van de anti-virus software op uw computer.

3

Plaats de Dragon medische 10 DVD. Wanneer de wizard wordt gestart, klikt u op "Volgende".

4

Typ in uw gebruikersnaam, organisatie en het serienummer van uw exemplaar van Dragon Medical. Als u niet wilt dat medische Dragon te installeren in de standaardlocatie van "C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking10", klik op "Wijzigen" en geef een nieuwe locatie.

5

Selecteer "Normaal" voor het installatietype. Selecteer op de volgende pagina, "Quick Start modus inschakelen" als u wilt dat medische Dragon te starten wanneer u de computer opstart. Selecteer "Upgrade bestaande spraakbestanden te werken met de installatie" als u een upgrade van een vorige versie van Dragon medische of Dragon NaturallySpeaking uitvoert.

6

Klik op "Install". Wacht tot het installatieproces te voltooien en klik op "Finish".