Informatie over het maken van een eBook

Informatie over het maken van een eBook


eBooks zijn een krachtige manier om inhoud te distribueren en brengt verkeer naar een website. Of u nu een korte eBook dat u zou willen distribueren of u een heleboel informatie hebben samengesteld, kunt u een eBook- en brandstof verkeers- en groei verdelen. eBooks kan gezien worden als een marketinginstrument of eenvoudigweg als een manier voor een beginnende of gevestigde auteur erkenning en blootstelling te krijgen.

Instructies

1

Schrijf de inhoud nodig voor het maken van een eBook. Een eBook kan worden over alles wat die u wenst. Er zijn eBooks op allerlei verschillende informatie. Als u een expert in een bepaald gebied bent of u gewoon wilt plaatsen als u wilt uw creatief schrijven abilities gebruiken, kunnen een eBook een hulpmiddel op de markt en distribueren van uw kennis en talent.

2

Uw eBook converteren naar een PDF-bestand. Een .pdf-bestand kan worden gelezen vanaf vrijwel elke locatie. U kunt uw oorspronkelijke artikel in Microsoft Word, PowerPoint of Access en vervolgens converteren in een PDF bestand met behulp van Adobe Acrobat of gewoon maken van een document in Adobe Acrobat en opslaan als een PDF-bestand is. U kan ook uw eBook toevoegen aan uw blog of website. Veel blogs en websites hebben HTML-editors binnen hen. U kunt uw inhoud in de HTML-editor en dit zal u toelaten om de code overbrengen in een andere blog of website en direct toe te voegen.

3

Copyright uw eBook. Deze stap is zeer belangrijk omdat via het Internet, uw inhoud kan gemakkelijk worden doorgegeven rond en om te handhaven rechten en krediet voor uw werk, een auteursrecht noodzakelijk zal zijn. Voor maximale distributie van uw eBook zijn er opties om uw werk het auteursrecht, maar nog steeds toestaan dat anderen te verspreiden. Als u niet wenst om anderen te distribueren van uw eBook, kunt u een vordering bij de bibliotheek van Congross Copyright Bureau sturen. Vanaf januari 2011 betrekking de eisen hebben op een vergoeding van $30, een aanvrage om inschrijving van de eBook voor auteursrecht en een kopie van het eBook.