Informatie op het web voor blinden

Het internet biedt talrijke mogelijkheden voor blinden en slechtzienden. Meer carrière opties zijn beschikbaar aan hen en ze kunnen toegang krijgen tot informatie op een onafhankelijke manier. Als de technologie van toegankelijkheid, schermlezers en PDA's toeneemt, verlagen de kosten en de moeilijkheid van het gebruik van apparatuur.Blinden worden steeds meer toegankelijkheid van het web.

Organisaties

Organisaties zoals de American Foundation for the Blind, de nationale federatie van de Blind en de American Council van de blinde mensen van blinde koppeling naar informatie op het web en meer. De sites zich richten op bronnen voor vacatures, de producten van de technologie van het internet, voorlichting over burgerlijke rechten en wetten met betrekking tot de blinden; en de bevordering van onafhankelijk leven en leren voor blinden.

Web-technologie

Optische tekenherkenning systemen spreken de woorden op een website voor mensen met een complete visie verlies. Deze technologie gebruikt met spraaksystemen oplossen die beschikbaar zijn voor computers met Linux of Windows Vista, XP, 98, ME of NT; en voor Macs OS X. Variations van deze technologie ook uitgevoerd worden omgezet in tekstbestanden Braille door middel van Braille embosser programma's. Mensen met een visuele handicap kunt personal digital assistants (PDA's), elektronische boek spelers en video loepen ter verbetering van hun toegang tot informatie op het web.

Toegankelijkheid

Webontwerpers gebruiken specifieke technologie om blind toegankelijke sites te maken. Bijvoorbeeld, houden de schuifbalken aan de rechterkant van de pagina, omschrijvingen van afbeeldingen in html insluiten en het schrijven van beschrijvende tekst voor de koppelingen en velden dat alle communiceren wat een website is over voor blind internet-gebruikers. Sommige technologie is niet blind-vriendelijk. Gebruikers kunnen typen van de tekens die zij zien in een veld ter verificatie vragen blokkeert veel blinde mensen toegang krijgen tot een website.

Overwegingen

De kosten van toegang tot bijstand software en apparaten houdt veel blinde mensen toegang tot het internet. Veel sites advocaat meer gebruiker vriendelijke webontwikkeling zodat blinde mensen toegang krijgen informatie op het web gemakkelijker tot kunnen, en dus meer rendabel. Maken van sites die blinden kunnen bekijken met een browser, kan toegang tot hulp programma's vereenvoudigen. Web programmeurs ernaar stroomlijnen van internettechnologie, zodat blinde mensen kunnen informatie van het web zonder het gebruik van aanvullende software.

Online leren

De Amerikaanse Federatie voor blinden heeft online cursussen te stimuleren en ontwikkelen van vaardigheden voor Braille transcribers en voor degenen die leren of werken met blinde mensen. De Hadley School voor blinden heeft verschillende online cursussen voor blind middelbare school en volwassen studenten. Ze hebben ook talrijke Abacus, technologie voor gegevenstoegang, blindengeleidehonden, Braille en andere cursussen. De school ontwerpt cursussen voor beide blinden en voor degenen die werken of leven met de blind.