InDesign Tagged Index

InDesign Tagged Index


Wanneer u lange vorm documenten in Adobe InDesign maken, ondersteunen indexing functies van het programma uw behoefte om te helpen lezers essentiële inhoud snel te vinden. InDesign de tagged-tekstopties vereenvoudigen tekstexport zodat kunt u complexe bewerken in een externe toepassing. InDesign van notatiecodes markeren voor uw tekst dankzij de functies die u hebt toegepast, met inbegrip van type styling, tabellen en indexeren, zodat u het in een lay-out importeren kunt zonder te formatteren.

InDesign indexen

Een Adobe InDesign-index bestaat uit een lijst van onderwerpen, elk met verwijzingen naar specifieke locaties in uw tekst. U kunt codes toevoegen aan uw tekst met de hand ter gelegenheid van de invoegpunten, woorden of langere stukken tekst die index verwijzingen vormen. U kunt ook één exemplaar van een woord indexeren en alle andere exemplaren van het met één opdracht toevoegen. InDesign de "Zoeken/vervangen" dialoogvenster bevat opties voor het zoeken voor het indexeren van codes, zodat u kunt deze verborgen markeringen zonder hen eerst vinden. Desgewenst kunt u index codes zichtbaar samen met andere verborgen tekens, zoals alinea- en lijn-einden maken.

InDesign gelabelde tekst

Niet te verwarren met HTML en XML, die ook InDesign ondersteunt, InDesign gelabelde tekst bestaat uit geformatteerd, gecodeerde tekst uit een verhaal--een vrijstaande tekstbereik--in uw lay-out-bestand geëxporteerd. InDesign de eigen taal tagging Muurhouder elk bereik van opgemaakte tekst in codes die af te bakenen hoe het is gestyled, van style-sheet namen en typografische parameters als u indexmarkeringen wilt. Hoewel andere toepassingen paginalay-ook beschikken over hun eigen tagging talen, kunt InDesign alleen lezen zijn eigen.

Creëren van gelabelde tekst

Adobe InDesign ondersteunt gelabeld-tekst export van individuele verhalen. Als uw lay-out-bestand meer dan één verhaal bevat, moet u elke één afzonderlijk om vast te leggen van alle tekst in uw document te exporteren. U kunt klikken overal in de tekst van een verhaal of selecteer zoveel ervan als u wilt exporteren en gebruikt u vervolgens het menu bestand de opdracht van de "Exporteren" met het documentsoort dat is ingesteld op "Tagged Text." Als u wilt zien alle details van elke tag, gebruik de "Verbose" tag optie; Kies anders "Afgekort" tot long-form-tags in de verkorte versies afkappen. Het resulterende tekstbestand kunt ASCII, ANSI, Unicode of diverse Aziatische coderingen. U kunt het bestand openen vanuit elke tekst - of word - processing toepassing bewerken taken die te complex zijn voor InDesign de zoeken/vervangen of de ingebouwde Story Editor.

Met behulp van indexeren met gelabelde tekst

Adobe InDesign is codering taal ondersteunt 10 discrete Indexcodes, vanaf de basis vermelding indexmarkering boekingssoorten, stijlen en verwijzingen. Als u index codes met alle andere opmaak parameters die je in een waaier van gelabelde tekst combineren tegenkomt, de codering in beslag kan nemen meer van de gelabeld tekstbestand dan de tekst zelf. Als u vooral bekend met InDesign de tag taal bent, kunt u enkele van de mark-up met de hand in een teksteditor, maar uw codering moet voldoen perfect de taal ter voorkoming van beschadiging van het bestand van de lay-out waarin u uw hand-gelabeld tekst importeren of InDesign crashen in het proces. Wanneer u klaar bent met bewerken of hand-tagging uw tekst, kunt u het naar Adobe InDesign Importeer zonder verlies van uw stijlen, namen van indexeren of stijl.