Ik kan niet zien mijn transacties in versnellen

Versnellen is een van de grote stukken van financiële software in de wereld van vandaag. Als met behulp van Quicken, kunt u transacties van uw online bankieren rekeningen downloaden zodat u ze in de Quicken-software integreren kunt. Soms wanneer u de software voor dit doel, kan u niet zitten kundig voor zien de transacties.

Transacties downloaden

Als u Quicken open en kan niet uw transacties zien, kan het zijn omdat zij nog niet zijn gedownload. Versnellen niet automatisch bij de transacties voor u te werken. Als u de transacties in uw software zodat u hen kunt zien, gebruikt u de één stap Update. Klik op de "Update" knop op de werkbalk Quicken. Vervolgens wordt u gevraagd om te kiezen welke rekeningen u wilt opnemen in de update. Als er wachtwoorden zijn vereist, wordt u gevraagd deze kunnen worden ingevoerd. Geef de wachtwoorden en klik op "Update nu." Wanneer u bijwerkt, de verrichtingen van uw online bankieren-account worden gedownload en vervolgens weergegeven in de software voor u om te analyseren.

Activering

In sommige gevallen, mei u niet zitten kundig voor Zie transacties, zelfs nadat u hebt geprobeerd om bij te werken. Wanneer dit gebeurt, kan u niet hebt goed geactiveerd uw account met uw online aanbieder. Open uw Quicken software en klik vervolgens op de naam van de financiële instelling in de lijst met beschikbare namen. Op dat punt, volg de aanwijzingen op het scherm instructies tot het brengt u naar de account inloggen voor uw bank. Nadat u de account hebt geactiveerd, mag het de transacties kunnen worden gedownload.

Overeenkomende transacties

Afhankelijk van de weergave die u in Quicken bekijkt, kunnen de transacties die u ziet niet worden vergeleken op goed met de transacties die u hebt ingevoerd. Met Quicken hebt u de mogelijkheid van het invoeren van transacties handmatig alsof u te in een register controleren schrijven waren. Dan wanneer u de transacties downloadt, sommigen van hen automatisch met de bedragen die u hebt ingevoerd overeen kunnen. Als de transacties niet precies hetzelfde, zal niet ze opgewassen zijn.

Overwegingen

In het verleden zijn bepaalde versies van Quicken gekend om te gedownloade transacties niet tijdelijk weergegeven. Wanneer dit gebeurt, sluit het programma en start het programma opnieuw. Af en toe wanneer het programma heeft een glitch die voorkomt dat gedownload transacties, Quicken zal stak een update om het probleem te bevestigen. Wanneer dit gebeurt, u gewoon de update downloaden en installeren om het probleem te verhelpen. Hoewel dit niet vaak gebeurt, doet het af.