Ideeën van het ontwerp van de Shirt Softbal Fan

Ideeën van het ontwerp van de Shirt Softbal Fan


Misschien wilt u fan shirts voor uw kind softbalteam maken, of misschien wilt u wel een grappige ontwerp dat pokes plezier op je eigen fandom, zoals "John's het beste... Aldus zijn moeder." Ontwikkelen van ideeën voor ontwerpen voor softbal fan shirts te dragen ter ondersteuning van een team kunnen een leuk project uit te voeren. Creëren van uw eigen ontwerpen kan worden bereikt met een grafisch programma van uw keuze. Grafische programma's bereik in complexiteit en de kosten, maar er is gebruiksvriendelijk en zelfs gratis software dat zelfs de nieuwste grafisch ontwerper kunt gebruiken.

Ondersteuning van een speler

Rekening houden met het nemen van een foto van uw favoriete speler wanneer u de volgende wedstrijd bijwonen en vervolgens met behulp van deze afbeelding in uw shirt ontwerpen. Je kunt een persoonlijke relatie hebben met de speler, zoals zijn moeder of een ander lid van zijn familie. Kun je een foto van hem in zijn uniform, of je kunt zelfs een foto te nemen van hem staande naast je. Een leuk idee is voor u om te kleden in een uniforme shirt van team met een bijschrift dat leest iets als: "op het team in de geest."

Gebruik van het Team mascotte

Ondersteuning van uw team met behulp van haar mascotte kunnen een grappige aanpak om het ontwerpen van uw ventilator shirt. Kun je een foto met de mascotte van het team of, als het team niet hebt, u kunt zelfs het huren van een kostuum, jezelf verkleden als mascotte en uw eigen foto genomen. Als u ervoor kiest om dit te doen, kunt je zelfs contact opnemen met de coach van de ploeg om te zien als ze zou willen maken van een teamfoto met de mascotte. U kunt de afbeelding voor uw fan-shirt, en het team zelf misschien een kopie wilt hebben voor promotioneel gebruik--voor een poster, bijvoorbeeld.

Shirt voor een bepaald spel

U kunt een fan-shirt voor een match tussen uw team en een rivaliserende ploeg komen maken. U kunt tekst toevoegen die uw team wint voor het jaar tot nu toe, of het aantal wint spelen hetzelfde team in het verleden benadrukt. Het maken van een slogan of tagline die de rivaliteit vat kan zijn een geweldige aanvulling op uw ontwerp. U kunt een foto toevoegen vanuit een vorige wedstrijd en plaatsen van uw tekst boven of onder de afbeelding.