How to Use Media Center naar muziek winkel

How to Use Media Center naar muziek winkel


Mensen kunnen koppelen aan de term "Mediacenter" een school of openbare bibliotheek. Het concept van het is een centrale plek die nonprinted media slaat; Dit concept is ook van toepassing op een PC. Microsoft levert de "Bibliotheken" functie in zijn besturingssystemen, beginnend met Windows 7. Bibliotheken functioneren als eenvoudige mappen in eerdere versies van het OS. Het verschil tussen de twee functies, is echter dat bibliotheken actief scant en verzamelt vergelijkbaar media-bestanden verspreid over de harde schijf. U kunt bibliotheken met de Windows Media Center-toepassing meer grip krijgen op uw muziekbestanden die zijn opgeslagen op de PC.

Instructies

1

Klik op "Start". Typ "Media Center" in het zoekvak op de bodem van de "Start"-menu. Druk op "Enter" om te openen van Windows Media Center.

2

"Taken" markeren door op de pijl-omlaag op het toetsenbord te drukken. Selecteer "Settings" door op de pijl-rechts te drukken.

3

Klik op "Mediabibliotheken." Vul in de "Music" radio knop. Klik op "Next."

4

Vul de "Map aan de bibliotheek toevoegen" radio knop. Klik op "Next." Selecteer "Op deze Computer." Kies "Next."

5

Klik op de "plus" (+) ondertekent stationsletters en mappen uit te breiden. Plaats een vinkje in de selectievakjes in naast de mappen op de harde schijf met muziekbestanden. Selecteer "Next."

6

Vul de "Ja, deze locaties gebruiken" radio knop. Selecteer "Finish".

7

Klik op het logo Windows "orb" in de linker bovenhoek om terug te keren naar het startscherm in Windows Media Center. Kies "Muziek." Klik op "muziekbibliotheek." Op dit scherm vindt u uw ongeorganiseerd en verspreide muziekbestanden, netjes verzameld en opgeslagen in één plaats met behulp van Windows Media Center. Vervolgens kunt u uw muziek met behulp van een album, artiest of andere filter parameters.