How to Uninstall TeleNav

How to Uninstall TeleNav


De toepassing TeleNav is een GPS-navigatie die kan worden geïnstalleerd op uw smartphone om u te begeleiden samen met gesproken instructies tijdens het rijden. Er is een vergoeding van $9.99 per maand de TeleNav software te gebruiken. Echter, TeleNav biedt een 30-dagen trial van de app gratis. Zodra de 30 dag verhoor is of als u besluit te annuleren uw TeleNav abonnement kunt u de toepassing gemakkelijk verwijderen. Door de toepassing die u niet meer gebruikt te verwijderen kunt u geheugen vrijmaken op uw smartphoneapparaat.

Instructies

1

Toegang tot de locatie op uw SmartPhone met de gedownloade TeleNav toepassing. De exacte locatie van deze download zal variëren door SmartPhone. Bijvoorbeeld, voor de BlackBerry, zal de gedownloade app worden gevestigd in de map 'Downloads'. Voor de iPhone, glijd enkel door al uw gedownloade apps totdat u de toepassing TeleNav hebt gevonden.

2

Klik op de optie "Verwijderen" om te beginnen met het verwijderingsproces. Voor de Blackberry, kunt u dit op twee manieren doen. Markeer de TeleNav app met uw trackball van het voor de eerste methode. Klik op de "Bessen" knop. Selecteer 'Verwijderen'. Voor de tweede methode, druk op de "Bessen" knop en selecteer het pictogram "Opties", "Geavanceerde opties" en "Toepassingen." Markeer de TeleNav toepassing. Druk op de "Bessen" knop en selecteer "Verwijderen".

3

Voor de iPhone of iPod aanraking, druk op en houd de TeleNav toepassing totdat de 'X' in de rechterbovenhoek weergegeven. Raak de "X" om te verwijderen van de app.

4

Bevestig uw bedoelingen de TeleNav toepassing verwijderen als u wordt gevraagd vragen u bent u zeker dat u wilt verwijderen van het programma.

5

Wachten omdat de TeleNav toepassing zich automatisch op uw mobiele apparaat verwijdert. Afhankelijk van uw mobiele apparaat, kan het nodig zijn om uw telefoon te maken de volledige de uninstall opnieuw worden proces als u van een iPhone gebruikmaakt kunt u de toepassing TeleNav verwijderen van de iTunestoepassing op uw computer. Anders, als u re-sync-aangaande zal uw iPhone met uw computer TeleNav terug op uw iPhone worden geplaatst.