How to Set Up Outlook met een e-mailadres van de School

How to Set Up Outlook met een e-mailadres van de School


Een van de handigste functies van Microsoft Outlook e-mailtoepassing is de mogelijkheid om uw school e-mail toevoegen aan het programma. Dit gemak is mogelijk gemaakt met Outlook integratie Post Office Protocol 3 ("POP3") of Internet Message Access Protocol ("IMAP") connectiviteitsopties. POP3 en IMAP zijn twee verschillende standaarden voor het ophalen van e-mail van een e-mailserver. Zodra u deze instellingen ophalen en ze in Outlook treden, kunt u verzenden en ontvangen van e-mail van het adres van uw school.

Instructies

1

Uw school e-mail "POP3" of "IMAP" instellingen verkrijgen. Van uw school IT-afdeling heeft deze informatie in het bestand. U kunt ook uw schooldistrict zelf verwerkt uw e-mail connectiviteit, rechtstreeks contact opnemen met de IT-afdeling van het district.

2

Het starten van Microsoft Outlook op uw computer door te klikken op "Beginnen," "Alle programma's" en te klikken op "Outlook."

3

Klik op "Bestand", "Info", "Add Account" en "Nieuwe".

4

Selecteer "Handmatig configureren Serverinstellingen of extra servertypen." Klik op "Internet E-mail".

5

Geef de serverinstellingen gegeven aan uw door uw Internet-beheerder. U moet uw naam, adres, het accounttype ("IMAP" of "POP3"), inkomende en uitgaande e-mailservers en uw aanmeldingsgegevens.

6

Klik op "Meer instellingen" en "mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist". Selecteer de optie die overeenstemt met uw systeem, volgens de instructies van uw IT-afdeling. U kunt "Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail," of "Meld u aan met behulp van."

7

Klik op "Geavanceerd" en voer inkomende en uitgaande serverpoorten, indien uw IT-afdeling gaf u deze informatie. Tenzij deze poortnummers overeenkomen met de serverinstellingen, zal u niet zitten kundig voor verbinden om e-mail verzenden en ontvangen.

8

Klik op "Volgende" en "Finish" om te voltooien van uw e-mailinstellingen.