How to Save DPI in Photoshop

How to Save DPI in Photoshop


Letterlijk sprekende, "DPI" is een afkorting van 'dots per inch'. Als u afzonderlijke puntjes (u hoop) niet op een van uw digitale beelden ziet, is het echter beter om te denken van dit nummer in termen van resolutie, of kwaliteit. Verschijnt een afbeelding met een hoge DPI, bijvoorbeeld, zeer scherp en levendig, overwegende dat lage DPI leiden korreligheid en blurriness tot kan. Met behulp van Adobe Photoshop, kunt u selecteren welke DPI--afgekort binnen het programma "PPI", of "pixels per inch"--door uw keuze een paar van verschillende methoden, die beide zijn zeer eenvoudig.

Instructies

1

Start Adobe Photoshop. Vervolgkeuzelijst het menu "Bestand" en selecteer "Open" om te bladeren op de harde schijf van de computer voor de afbeelding die u wilt wijzigen. Selecteer de afbeelding in het dialoogvenster en klik op de knop "Openen".

2

Open het menu "Afbeelding" en selecteer "Afbeeldingsgrootte." Let op het vak van de "Resolutie" in het "documentgrootte"-deelvenster. Selecteer "Pixels/Inch" in het menu naast het vak, en typ vervolgens in de numerieke waarde van uw gewenste DPI resolutie. Klik op 'OK'.

3

Wijzig uw beeldresolutie met behulp van een glijdende schaal van de "kwaliteit" als u niet zeker van een specifieke numerieke waarde bent. Open de "File" menu en selecteer "Save As." Naam van uw bestand en selecteer "JPEG" in de lijst indeling, klik "Opslaan".

4

Verplaats de verticale balk te selecteren van een kwaliteit voor uw image--10 het hoogste is. Klik op 'OK'. Open een nieuw "Afbeeldingsgrootte" dialoogvenster per stap 2 om te zien uw numerieke beeldresolutie.