How to Remove over: blanco Gratis Downloads

How to Remove over: blanco Gratis Downloads


De vrije Downloads van About: Blank-programma is een bekende malware bedreiging die de browser homepage kaapt en veroorzaakt extra malware programma's en pop-ups te worden geïnstalleerd. De About: Blank weergegeven op de computer in de vorm van adware, en als niets aan, kan overnemen van browser-functionaliteit. Het belangrijkste symptoom van de About: Blank malware is de lege startpagina van HTML als de standaardhomepage in de browser. Een gerenommeerde anti-malware bedrijf, MalwareBytes, heeft opgesteld over Buster, die is een gratis oplossing voor het virus van About: Blank. De correctie is beschikbaar voor download vanaf de website van MalwareBytes (Zie de sectie van de bronnen van dit artikel).

Instructies

1

Open een webbrowser en navigeer naar de locatie van de download MalwareBytes over Buster.

2

Download en sla het zip-bestand naar het bureaublad.

3

Rechtsklik op het gedownloade zip bestand en selecteer "Extract to Here" in het menu. Het contextmenu bevat deze optie ook als WinZip of WinRAR op de computer is geïnstalleerd.

4

Herstart de computer en druk op "F8" terwijl de machine is opstarten naar veilige modus van Windows. Om eventuele resten van About: Blank programma, het over Buster-toepassing moet worden uitgevoerd in de veilige modus.

5

Dubbelklik op het uitgepakte over Buster-map en dubbelklik op het uitvoerbare dossier binnen de omslag (AboutBuster.exe).

6

Klik op 'Begin Scan' om te beginnen met de scan over Buster. Laat de scan wil doornemen van alle bestanden op de computer. De toepassing over Buster verwijdert automatisch alle sporen van de malware van About: Blank.