How to Remote Wake-Up een Computer

How to Remote Wake-Up een Computer


Het is mogelijk om te schakelen op een computer zonder zelfs maar in de buurt van de machine. Dit wordt vaak aangeduid als een "wake." De meest voorkomende manieren om een remote wake uitvoeren op een computer zijn via een local area network (LAN) of een wide area network (WAN). Wakker van een externe computer in een LAN/WAN kunt u toegang krijgen tot bestanden vanaf andere computers. Afsluiten van de computer wanneer niet in gebruik onderhoudt ook, van de machine onkwetsbaarheid aan hackers en virussen.

Instructies

1

De 'Wake on LAN'-functie van de macht beheer scherm inschakelen. De meeste computer moederborden hebben de aangeboren "wake on LAN" functionaliteit, maar het moet handmatig worden ingeschakeld. Om dit te doen, door de functie te selecteren in het BIOS scherm van het beheer van de macht.

2

Het adres voor mediatoegangsbeheer (MAC) via de opdrachtprompt functie te configureren. Voer "ipconfig/all" ter naar de troepenleiding prompt te identificeren Internet protocol (IP)-adres van de computer en de MAC. Onderscheid van de twee getallen als het MAC-adres wordt weergegeven cijfers in de volgende notatie: XX-XX-XX-XX-XX-XX.

3

Software downloaden en installeren "wake on LAN", die u online kunt vinden.

4

Uitvoeren van een test van de vooruitgang die tot nu toe Voorkom lange probleemoplossende processen later. U moet dit na elke stap hierna worden voortgezet. Herhaal de vorige stap die u uitgevoerd als een probleem zich voordoet, in plaats van strijd om te vinden waar u misgegaan is aan het eind.

5

Het nummer van de poort te configureren. Als u van Magic Packet Utility gebruikmaakt, is het poortnummer 2304. Echter, als u verschillende software hebt gekozen, moet u de haven van bestemming vanuit uw programma. Op scherm weergegeven uw doelpoort als Dst-Port.

6

Toestaan voor externe aanmelding op uw router met behulp van het nummer van de poort. In uw router's poort forwarding menu, een regel maken die alle UDP-pakketten worden verzonden naar de "wake on LAN" poort het Broadcast-IP-adres van het LAN.

7

Controleer het proces door het testen van de functie is voltooid. De computer handmatig uitschakelen. "Wake on LAN" signaal afgeven aan de computer door het invoeren van de vereiste informatie zoals IP- en MAC-adres. Als u kunt inloggen op de testcomputer op afstand hebt is wakker van een computer.