How to OGG bestanden naar een Audio-CD branden

How to OGG bestanden naar een Audio-CD branden


Het bestandstype OGG is meestal gekoppeld aan de audio compressieprogramma Vorbis. Deze bestanden worden doorgaans gebruikt voor het opslaan van gecomprimeerde audio, maar kunnen ook worden gebruikt voor video-streams. Terwijl vele CD branden programma's het niet ondersteunen, zijn er verschillende toepassingen waarmee u OGG bestanden naar beschrijfbare audio-cd's kunt branden. Zodra ze zijn verbrand, kunnen ze worden afgespeeld op elke standaard CD-speler.

Instructies

1

Open een programma OGG dossiers aan audioCDs te branden. Als u nog geen een programma van dit type, download en installeer een toepassing zoals Blaze MP, Nero Burning ROM of MP3 naar CD Plus.

2

Een lege beschrijfbare CD in de computer plaatst. Zorg ervoor dat uw programma branden van CD de lege schijf in uw CD-brander herkent.

3

Importeer de OGG dossiers in die u wenst om te branden in de toepassing. Selecteer "Audio CD" uit de beschikbare opties in uw programma branden van CD. Zoek de OGG-bestanden op uw harde schijf en sleep van elk bestand in de sectie layout schijf van de CD branden toepassing te importeren in uw nieuwe CD-project.

4

De audio-CD branden. Zorg ervoor dat de OGG-bestanden in de gewenste volgorde binnen de Schijflayout. Klik op de "Burn" of "Start" knop om te beginnen het brandproces.

5

Wacht tot het branden proces tot het einde volledig. Verwijder de CD van het schijfstation van de computer en plaatst u deze in een standaard CD-speler. Zorg ervoor dat al uw OGG audio bestanden correct wordt afgespeeld en dat geen fouten werden gemaakt tijdens het brandproces.