How to Make Tag beschrijvingen in Tumblr

Als u via Tumblr blog over verschillende onderwerpen, kunnen tags het gemakkelijker maken voor uw lezers te vinden alleen de specifieke posten die hen interesseren. U kunt deze verkorte beschrijvingen toevoegen aan uw bericht voordat u het boekt of door het bewerken van uw bestaande berichten. Niet alle Tumblr thema's de codes hieronder het bericht weergeven, maar de berichten worden nog steeds weergegeven wanneer gezocht. Gebruik beschrijvende labels die relevant voor uw berichten om te verzekeren zijn dat u bezoekers niet wordt misleid.

Instructies

1

Log in op je Tumblr account en klik op het type bericht dat u wilt maken op basis van de opties bij de bovenkant van het dashboard. Als alternatief, klik "Posten" op de hoger-juiste hoek van het dashboard wilt u labels toevoegen aan reeds gepubliceerde posten. Klik op de pijl naast de blognaam van uw op de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens de blog waarnaar u publiceren wilt hebt u meer dan één.

2

Voer de post details, zoals de titel en de woorden voor de post van een tekst of afbeelding en een bijschrift voor foto posten bij het maken van een nieuwe post. Als alternatief, blader door uw berichten en klik op de knop "Post opties"--vormgegeven als een versnelling pictogram--onder de post die u wilt bewerken voor oudere berichten. Selecteer 'Bewerken' in de lijst met opties.

3

Klik op invoer in het tekstvak naast het labelpictogram en typ vervolgens de naam van een tag die de inhoud van de post omschrijft. Terwijl u typt, wordt een lijst van gemeenschappelijke tags worden weergegeven. Klik op een van deze labels als je voelt dat het behoorlijk beschrijft uw post, of ga door met typen als u wilt een nieuwe tag van uw eigen maken. U kunt beschrijvende zinnen met spaties tussen woorden voor uw tags zoals u niet beperkt tot een enkel woord zijn.

4

Druk op "Enter" na het typen van uw tag om te beginnen met de volgende tag. Tumblr voegt automatisch een hashtag voor uw tag.

5

Klik op de blauwe knop 'Publiceer' publiceren van uw post met de tags op Tumblr bij het maken van een nieuw bericht of 'Opslaan' bij het bewerken van een oude post. De tags worden weergegeven als hyperlinks hieronder uw bericht, die, wanneer geklikt, display alle berichten op uw blog met behulp van dezelfde tags.