How to Make langer Kruis lost met behulp van Final Cut

How to Make langer Kruis lost met behulp van Final Cut


Final Cut Pro is een video editing software voor Mac waarmee gebruikers videoclips importeren en bewerken met behulp van titels, overgangen, effecten en geluidsclips, onder andere functies. De overgang van de cross los is een fundamentele overgang waarmee het einde van een clip te ontbinden, terwijl een andere clip vervangen. De lengte van deze overgang kan worden aangepast door de einden van de overgang in de video-tijdlijn aan het langer uitrekken of comprimeren het korter te slepen.

Instructies

1

Klik tussen de twee clips die u wilt toevoegen van de cross los overgang naar.

2

Klik op "Effects" in het programmamenu aan de bovenkant van het scherm. Klik op de "Video-overgangen" optie in het drop-down menu. Selecteer de optie "Los"; vervolgens tikken voort "Cross ontbinden" aan het Kruis verspreidingseffect tussen fragmenten invoegen.

3

Klik op het eindpunt van de overgang in de tijdlijn van de video wordt weergegeven, en sleep deze zodat de overgang blok langer, waardoor de overgang zal langer duren. Laat het eindpunt wanneer de overgang de gewenste lengte is. Indien gewenst, meten de precieze duur van de overgang in enkele seconden met behulp van de tijdschaal langs de bovenkant van de video-tijdlijn.