How to Make een knop uit Facebook naar Blogger

How to Make een knop uit Facebook naar Blogger


Wanneer u een actieve Blogger blog evenals een Facebook Page hebt, is het een goed idee om cross-marketing. Een manier om dit te doen is om een Facebook "Zoals Button" op uw Blogger-blog, zodat mensen graag "" uw Facebook Page rechts van uw blog. Dit proces kan worden bereikt in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Log in op uw Facebook-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2

Ga naar de Facebook Page u willen bevorderen en kopieer de URL vanuit het browservenster.

3

Navigeer naar de Facebook Developers' "Zoals Button" pagina. Als u de koppeling aan kant niet hebt, kunt u gemakkelijk de pagina door te typen "Zoals Button" in het zoekvak boven aan een Facebook pagina of profiel.

4

Plak de URL voor de pagina die u wilt promoten in het vak onder "URL naar willen." Pas de breedte en kleur-regeling in de vakken onder het vak "URL aan Like" en klik op "Get Code."

5

Kopieer de HTML-code die wordt weergegeven op de pagina.

6

Ga naar de Blogger-platform en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

7

Klik op "Design" onder de naam van de gewenste blog vanaf het Blogger-Dashboard om te navigeren naar de pagina "Toevoegen en rangschikken pagina-elementen" voor uw blog.

8

Klik op "Voeg een Gadget" vanaf de bovenkant van de zijbalk artikelen op uw blog. Of het nu rechts of links, is afhankelijk van de lay-out van uw specifieke blog.

9

Blader omlaag in de lijst onder Basics en selecteer de "HTML/JavaScript" selectie.

10

Plak de code zoals knop u gekopieerd in stap 5 in het vak inhoud, en klik op "Save". Er verschijnt nu uw knop zoals als het eerste item van de zijbalk op uw blog. Voordat u de lay-out bewerken pagina verlaat en verder navigeert, moet u aan Klik op "Opslaan" in de buurt van de rechterbovenhoek van de pagina.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt aanpassen waar uw knop zoals weergegeven onder uw zijbalk objecten door haar vak te slepen uit de bovenste positie in de zijbalk naar waar u wilt weergeven. Altijd moet Klik op "Save" in de buurt van de rechterbovenhoek van de pagina om de wijzigingen te blijven.