How to Learn Online gratis basis elektronicaHoewel u niet kunt kostenloos een elektronica-graad, kunt u nemen sommige cursussen basis elektronica online en enkele van uw eigen onderzoek om te proberen te leren zo veel over elektronica voor gratis online doen. Gratis leren geeft je een kans om uw eigen kennis uitbreiden, en geeft je ook een been omhoog als u ooit wilt gaan en een graad te krijgen.

Instructies

1

Lees "Basic Electronics" (zie bronnen). Dit is een ebook die geeft u informatie over elektronische basics en wat u moet weten. U kunt het lezen van de ebook online, of kunt u downloaden naar uw computer. Lees de informatie voor meer informatie over elektronica. Als er een specifiek type van elektronica, die u zou willen studeren meer in de diepte, kunt u zich richten op dat type en leer meer over het door te klikken op de kop in de inhoudsopgave.

2

Ga naar elektronica theorie en blader door de lijst aan de linker kant van verschillende soorten elektronica theorie├źn. Wanneer u die u willen meer informatie vindt zou over, tikken daarop en lees de informatie. Elk van de theorie├źn is toegelicht aan de hand van woorden, evenals afbeeldingen en diagrammen, dus u theorie zo vaak studeren kunt als je wilt totdat je hebt geleerd dat alle van de elektronica-theorie u de gewenste informatie.

3

Ga naar 101 wetenschap en Bekijk de lijst van elektronica-onderwerpen die beschikbaar zijn. Klik op een onderwerp als u wilt meer informatie over het. Blader door de gegevens over het onderwerp totdat u alles hebt gelezen. Op naar een ander onderwerp, of Herhaal uw eerste onderwerp als u niet denkt dat u het volledig hebben gememoriseerd.