How to Install NoteFolio op de Ti-83 Plus

How to Install NoteFolio op de Ti-83 Plus


Geavanceerde grafische rekenmachines zijn veel meer dan alleen een eenvoudige berekening apparaat. Aangepaste toepassingen kunnen worden geïnstalleerd om het apparaat een waardevol instrument in de educatieve omgeving. De toepassing van de NoteFolio voor de TI-83 Plus kan studenten om notities te maken op hun rekenmachine. Te typen en het bijhouden van notities zijn sterke verkoopargumenten van de toepassing. Een gratis download is beschikbaar via de website van Texas Instruments. Als u wilt het programma installeert, moet u een computer en een USB-verbindingskabel aan de slag.

Instructies

1

Controleer de huidige OS versienummer van de rekenmachine. Om te doen deze beurt op de rekenmachine, drukt u op [2e MEM] en druk op [ENTER]. Vergelijk dit aantal met de huidige gegevens van Texas Instruments; Installeer de meest recente versie, indien nodig.

2

Download en installeer de TI Connect software van education.ti.com betreft, als u nog geen dit op uw computer. Hierdoor zal de toevoeging van toepassingen naar het apparaat van de computer.

3

De NoteFolio toepassing downloaden vanaf de website van Texas Instruments (education.ti.com 's). Sla het programma op het bureaublad voor gemakkelijke toegang.

4

Open de TI Connect software op de computer.

5

Sluit de kabel door eerste drijven op de Rekenmachine het kleinere uiteinde van de kabel in de rekenmachine en het grotere einde invoegen in de USB-sleuf op de computer.

6

Klik op de gedownloade toepassing van het NoteFolio om te beginnen met het installeren van de bestanden. Volg alle aanwijzingen op het scherm aanwijzingen voor installatie.

7

Sluit de TI Connect software zodra de overdracht is voltooid.

8

Koppel het apparaat los van de computer nadat de software is gesloten. Het is het beste hulpprogramma voor van de computer voor het uitwerpen van aangesloten apparaten om te voorkomen dat een verstoring van de rekenmachine.

9

Open NoteFolio van de calculator programmamenu.

Tips & waarschuwingen

  • Installeer de nieuwste versie van OS alvorens een nieuwe software te downloaden.
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding voor vragen over de functies van de rekenmachine.