How to Install Flash honingraat op de Nook kleur

Vanaf het moment van publicatie, het besturingssysteem Android 3.0 is niet opgenomen in de Nook kleur systeemupdate, maar kun je profiteren van de nieuwste updates en functies van Android 3.0 honingraat door wroeten uw Nook kleur en het nieuwste besturingssysteem te installeren. Als u ervoor kiest om te installeren van het besturingssysteem Android 3.0 op de Nook microSD-kaart, zal niet u zelfs vervalt de garantie tijdens de installatie, zoals het interne geheugen links onaangeroerd is.

Instructies

1

Open het ImageWriter programma op uw computer. Klik op "Bladeren" en selecteer het afbeeldingsbestand Nook Android 3.0.

2

Plaats de microSD-kaart in de kaartlezer van de computer. Als de computer niet met een kaartlezer komt in het systeem ingebouwd, gebruikt u een externe USB-kaartlezer.

3

Klik op 'Start' en 'Computer'. Toon uw microSD-kaart toer zendbrief en ga terug naar ImageWriter. Selecteer deze brief in het drop-down menu in ImageWriter.

4

Klik op "Write" te schrijven de aangepaste Nook-ROM naar de microSD-kaart.

5

Plaats de microSD-kaart in de kaartsleuf op de Nook kleur terwijl het wordt uitgeschakeld. De Nook kleur inschakelen. De Nook kleur leest het nieuwe besturingssysteem op de microSD-kaart en zelfstart opwaarts naar Android 3.0.