How to Install een Microsoft Zune op een Windows 2000-systeem

Microsoft Zune is een multimediaspeler die werkt in combinatie met computers waarop het Windows-besturingssysteem wordt uitgevoerd. De Zune-software is gemaakt voor latere versies van Vensters, zoals XP, Vista en Windows 7. Windows 2000 het systeem normaal gesproken niet zal ondersteunen en u ontvangt een foutbericht wanneer u probeert te installeren van de software. Echter, met behulp van een snelle work-around, kunt u de instellingen in Windows 2000 zodat het systeem zal installeren en uitvoeren van Zune met geen problemen.

Instructies

1

Downloaden van de Microsoft Zune-software voor Windows 7, Vista of XP op uw computer (Zie bron sectie voor downloadinformatie).

2

Zich afmeldt bij de computer en meld u terug in als "Administrator".

3

Klik op de knop "Start" en kies 'Mijn Computer'. Dubbelklik op het station "C:". Ga naar de map "Documents and Settings" en dubbelklik om het te openen.

4

Met de rechtermuisknop op de map "All Users". Kies "Eigenschappen" en open 'Beveiliging'.

5

Controleer 'Administrator' in het vak gebruikersnamen. Check "Volledig beheer" in het vak beheerder.

6

Klik op "Geavanceerd" en selecteer "Reset machtigingen voor alle onderliggende objecten." Klik op "OK" en "Ja." Klik op "OK" om af te sluiten de administrator gebied.

7

Dubbelklik op de Zune-software om te beginnen met de Setup-wizard. Volg de aanwijzingen van de wizard om de installatie van de Zune op uw computer te voltooien.