How to Install een harde schijf op een HP Pavilion ZE5300

Er zijn verschillende redenen voor een upgrade van uw harde schijf. Uw harde schijf kan hebben geleden een verlammende aanval van het virus. Uw harde schijf kan hebben crashte en is nu volledig onbruikbaar. Je kon gewoon meer ruimte nodig voor bestanden, documenten en software. Hoe het ook zij, is het niet erg moeilijk om te upgraden van een harde schijf op een HP Pavilion ZE5300 laptop. Sommige kleine demontage vereist is, maar het hoeft niet een heleboel technische kennis van hardware installatie is voltooid.

Instructies

1

Uitschakelen uw laptop, koppel het netsnoer los, verwijder de battery pack en koppel alle andere kabels of externe apparaten.

2

Plaats de laptop zijde naar beneden en verwijder de twee behoud Phillips-head schroeven de deksel van de harde schijf in plaats van de beveiliging. Verwijderen van de deksel van de harde schijf en plaats vervolgens de dekking en zijn behoud schroeven aan de zijkant.

3

Schuif de oude harde schijf uit het compartiment van de harde schijf. Gebruik een Phillips hoofd schroevendraaier te Verwijder de twee schroeven aan weerszijden van de drivelade. De zwarte harde schijf verbinding adapter verbreken op de achterzijde van het station. Scheiden van de harde schijf uit de lade en zet het opzij.

4

Sluit de adapter aansluiting naar de nieuwe harde schijf. Plaats de nieuwe harde schijf in de lade van het station, line-up van de harde schijf met de schroefgaten in de lade en de twee Phillips-head schroeven aan weerszijden van de harde schijf te installeren.

5

Schuif de nieuwe harde schijf in het station compartiment tot u een lichte klik hoort. Dit betekent dat de harde schijf een verbinding met de harde schijf connector aan de achterkant van het station compartiment heeft gemaakt. Vervang de deksel van de harde schijf en de twee behoud Phillips-head schroeven.