How to Install een gratis Forum op uw Website

Een forum of message board voegt veel functionaliteit aan uw website of Gemeenschap. Veel bedrijven toevoegen forums aan hun site te laten klanten leren kennen elkaar, te ondersteunen of satelliet om werknemers te geven een manier om te communiceren met elkaar. Forums zijn ook nuttig voor het verstrekken van een algemene communicatiemedium voor zowat elk type site. U kunt een forum toevoegen aan uw site voor gratis door het aanmelden voor een gratis forum host.

Instructies

1

Blader naar een gratis forum host, zoals ProBoards, Forumer, Conforums of phpBB, en vergelijk wat diensten die zij aanbieden. Kijk voor hun functies, hoe gemakkelijk het is om te gebruiken (omdat ze gratis, u kunt zich aanmelden voor een test bord zijn om te spelen rond met een), ondersteunen en up tijd.

2

Aanmelden voor een forum maken op de host die u hebt gekozen. Meestal krijgt u toegang tot uw forum via een beheerdersaccount onmiddellijk, hoewel u wellicht om uw account via het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het aanmelden te activeren.

3

Het forum een link naar uw website. Afhankelijk van het ontwerp van uw site kunt u meestal een link naar het forum om te passen met de rest van de koppelingen op de pagina's van uw site. Bijvoorbeeld, kunt u "< een href ="URL naar forum hier"> koppelingstekst < /a >" (zonder de omliggende aanhalingstekens) aan uw pagina toe waarop gebruikers kunnen klikken op een koppeling waarmee ze rechtstreeks naar uw nieuwe forum. U kunt ook uw forum om te zetten een link die leidt naar uw site. Deze manier, hoewel uw forum extern gehost wordt, zal het functioneren als onderdeel van uw site als een geheel.

Tips & waarschuwingen

  • Als u nieuw bent bij het gebruik van forums of een bijzondere forumsoftware en behoeftehulp aanpassen uw forum, hebben de meeste forum ondersteuning platen gebieden gewijd aan het helpen van anderen maken en aanpassen van hun forum. Het gaat hierbij om toe te voegen platen, profielen aanpassen, toevoegen van thema's en speciale functies toe te voegen.