How to Install DVD-ROM-stations

U kunt uw oudere computer met een DVD-ROM drive upgrade bijwerken zodat u kunt spelen en het branden van DVD's op uw systeem. Het installeren van DVD-ROM-station in een desktop tower is vrij snel en eenvoudig met een beetje kennis en een paar tools. Hier is hoe te installeren in uw computer zodat u kunt genieten van de voordelen van het branden van DVD's.

Instructies

Inleidende overwegingen

1

Zorg ervoor dat uw systeem kan omgaan met een DVD-ROM drive upgrade. Je moet een minimum van 32 MB RAM en minstens een Pentium II te installeren een DVD ROM. U moet dit processorsnelheid en RAM om te spelen en DVD's branden. Ook zorg ervoor dat u een gratis 5 1/4-inch-baai.

2

Controleer uw geluidskaart, de videokaart en de luidsprekers te maken ervoor dat ze in goede staat verkeert en compatibel met de DVD-ROM voor het kopen van uw DVD ROM. U zult zwaar teleurgesteld zijn als je de upgrade voltooid en mist een paar van de hardware te maken correct werken.

3

Overwegen dingen makkelijk op jezelf en koop een upgrade kit zoals Creative Labs DVD Encore. Deze kit bevat bijna alles wat die u hoeft te doen de upgrade succesvol.

Installeren van de DVD-ROM-station

4

Zichzelf aarden door eerste het aanraken van een metalen object of het dragen van een Antistatische polsband. Dit helpt de interne onderdelen van uw computer te beschermen tegen schade als gevolg van statische.

5

Uw computer afsluiten en ontkoppelen om te Bescherm uzelf tegen elektrische schok.

6

Open uw computerkast met behulp van de deur aan de kant of volg de aanwijzingen van de fabrikant voor uw bureaublad.

7

De DVD-ROM installeren op een eigen IDE-kanaal. Omdat een DVD-ROM maakt gebruik van een goed stukje van het geheugen, moet het ook het master station. Stel uw oude CD-ROM of de secundaire DVD-ROM-station op "slave" en stelt u de nieuwe DVD-rom-station op "meester."

8

Schuif de nieuwe DVD-ROM in de gratis 5 1/4-inch bay en clips gebruiken of schroef op zijn plaats, indien nodig, dan gebruik die de datakabel die kwam met het DVD-station om verbinding maken met uw nieuwe station. Steek het netsnoer ook.

9

Breng het klepje op uw computer, steek het terug in en schoen op opwaarts weer. Als u Windows XP hebt, zou het automatisch detecteren en probeert te installeren van de nieuwe DVD-ROM-station. Als dit niet gebeurt, gebruikt u de installatiediskette die bij uw DVD ROM.

Tips & waarschuwingen

  • Zet uw DVD-brander niet op de dezelfde IDE-kanaal als uw harde schijf, omdat dit leiden uw systeem tot kan te vertragen.
  • Het is wellicht een goede kabels verbinden met de achterkant van sommige DVD-ROM-stations om de installatie te voltooien. Volg de aanwijzingen die bij uw DVD-ROM-kit geleverd worden.