How to Install ADB op Windows voor Nook kleur

De Barnes & Noble Nook kleur voert een sterk aangepaste versie van Androïde versie 2, met een gespecialiseerde app structuur en gebruikersinterface. Voor gebruikers die willen hun Nook aanpassen, zorgt de Android Dubug brug voor geavanceerde commando's en procedures op de Nook kleur via de USB-aansluiting. ADB is een standaardfunctie Android, en kan worden geïnstalleerd op elk bureau, maar het speciale stuurprogramma's nodig zijn voor Nook kleur gebruikers op Windows-computers.

Instructies

ADB installeren

1

Start de webbrowser van uw keuze en ga naar de Android Software Developer Kit downloadpagina. Klik op de link "installer_r13-windows.exe" en sla het installatiebestand op uw bureaublad.

2

Dubbelklik op het EXE-bestand op uw bureaublad. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het installeren van de SDK, waaronder ADB.

3

Ga terug naar uw browser en ga naar de NookDevs driver downloadpagina. Klik op de koppelingen aangeduid "http://www.mediafire.com/?p0wst4eow9qe94w & quot; en "Windows_adb_usb_dot_android.zip." Sla beide bestanden op uw bureaublad.

4

Pak de inhoud van "Windows_adb_usb_dot_android.zip" in een map met de naam "android-sdk-Vensters." Klik op 'Start' en vervolgens 'Computer'. Dubbelklik op uw "C: /" harde schijf. Klik en sleep de nieuwe map naar het Explorer-venster.

5

Pak de inhoud van "usbdriver.zip" rechtstreeks naar een nieuwe map op uw bureaublad. Dubbelklik op de nieuwe map. Klik op "Start" en vervolgens uw Windows-gebruikersnaam. Selecteer de map ' Bureaublad ' Explorer-venster. Druk op 'Ctrl + a' Klik en sleep de inhoud van de map rechtstreeks naar de map van uw gebruikersnaam.

6

De kleur van uw Nook verbinden met uw computer met de meegeleverde USB-kabel. Klik op de 'Nieuwe USB-apparaat' dialoog die wordt weergegeven. Klik op "Bladeren mijn computer voor wagenmenner software". "C:\android-sdk-windows\usb_driver" in het veld stuurprogramma locatie invoeren en klik op "Volgende". Klik op 'OK'. Uw chauffeurs en de ADB software zijn klaar voor wijziging.