How to Get "Stad Sim 4" worden uitgevoerd in Windows Vista

De originele Sim City werd uitgebracht in 1989 en uiteindelijk andere versies zijn uitgebracht op consoles zoals de Super Nintendo en Commodore 64. Sim City 4 is het vierde spel in de stad van Sim-serie en was bedoeld om te worden uitgevoerd op het besturingssysteem Windows XP. U kunt Sim City 4 uitvoeren in Windows Vista met een paar kleine aanpassingen.

Instructies

1

Verwijder de Sim City 4 als het momenteel op uw Vista-computer is geïnstalleerd. U kunt dit doen door te klikken op "Start" en vervolgens "Control Panel" en vervolgens "Programma'senonderdelen." Selecteer "Stad Sim 4" en klik "Verwijderen".

2

Bijwerken uw Vista-computer via Windows Update. Klik op "Start" en typ in "Windows Update" minus de aanhalingstekens. Klik op 'Windows Update' Start het programma en klikt u op 'Controleren op Updates'. Installeren alle updates die zijn gevonden en de computer opnieuw opstarten na het bijwerken door te klikken op "Start" en vervolgens "Afsluiten" en "Start."

3

Plaats uw "Stad Sim 4" schijf in de computer. Klik op 'Start' dan 'Computer'. Dubbelklik op het pictogram van de CD/DVD-station en met de rechtermuisknop op het bestand "setup.exe". Klik op "Looppas als beheerder".

4

Klik op "Volgende" op de volgende paar schermen om te beginnen met het installatieproces. Wacht tot het proces te voltooien en klik vervolgens op "Finish".

5

Klik op "Start" en vervolgens "alle programma's" vervolgens "Sim City 4." Met de rechtermuisknop op de "Stad Sim 4" pictogram en selecteer "stormloop zoals bewindsvoerder" om Sim City 4 uitvoeren in Windows Vista.

Tips & waarschuwingen

  • Het programma uitvoeren in de compatibiliteitsmodus, als het werkt niet nog. Zoals Sim City 4 is gemaakt om te worden uitgevoerd op oudere besturingssystemen zoals Windows 98, 2000 en XP, moet u mogelijk het programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus om het correct te werken. Om dit te doen, klik op "Start" en vervolgens "Alle programma's" "Sim City 4." Met de rechtermuisknop op de "Stad Sim 4" pictogram en selecteer "Eigenschappen" en vervolgens "Compatibiliteit." Selecteer het vakje naast "Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren" en selecteer vervolgens "Windows XP servicepack 3." Klik op "Apply" en vervolgens probeer Sim City 4 opnieuw uit te voeren.