How to Get Sparkle Cursor voor Tumblr

Uw Tumblr blog kunt u korte berichten, videobestanden, audiobestanden en meer post en laat uw vrienden en contacten te bekijken van deze posten. Tumblr ook kunt u voor het bewerken van de HTML-code voor uw Tumblr blog, zodat u allerlei dingen aan uw pagina toevoegen kunt. Wanneer iemand de cursor op uw pagina beweegt, kunt u de muis cursor trail sparkles achter het maken. De sparkle cursor maken vergt veel HTML-code, dus je moet een website te bezoeken en hebben de code die is gegenereerd. Zodra u de code hebt, is het creëren van de fonkeling cursor is net zo eenvoudig als het kopiëren van de code in uw blog HTML.

Instructies

1

Bezoek de Tumblr loginpagina op tumblr.com//login. Typ uw e-mailadres en wachtwoord, en klik op "Log in".

2

Klik op de naam van uw blog bij de bovenkant van de pagina en selecteer "Customize verschijning" op de rechterkant van het scherm. Een nieuwe weergave pagina zal openstellen.

3

Klik op de "Thema" lusje bij de bovenkant van het scherm. Bij de bodem van de drop-down venster dat verschijnt, klikt u op 'Gebruik Custom HTML'. Een lange lijst van HTML-code zal verschijnen op het scherm.

4

Druk op "Ctrl" en "F" om een zoekvak in uw browser. Typ in "< head >" om direct naar de "< head >" opdracht in de code. Plaats de cursor aan het einde van die regel en druk op "Enter," het creëren van een nieuwe, lege regel in de code.

5

Open een ander browservenster, of gewoon een andere browser tab en direct van uw browser naar een website waar je de fonkeling cursor code kunt krijgen. U kunt een bezoek brengen tumblr-layouts.tumblr.com/sparkling-mouse code voorziet in één kleur sparkle en tumblr-layouts.tumblr.com/sparkling-mouse2 code voorziet in twee kleuren schitteren. Kies de kleur of kleuren, uit het vak in het midden van de pagina en klik op "Generate".

6

Klik ergens in het vak HTML-code die wordt weergegeven. Het hele blok van code zal automatisch voor u worden geselecteerd. Druk op "Ctrl" en "C" de code naar uw klembord kopiëren.

7

Ga terug naar de pagina van Tumblr verschijning. Plaats de cursor op de lege regel die u hebt gemaakt. Druk op "Ctrl" en "V" te plakken van de HTML-code naar uw blog. Klik op "Opslaan" aan de bovenkant van het scherm uw wijzigingen op te slaan. U kunt nu de cursor sparkle zien wanneer u uw muis over het scherm beweegt.

Tips & waarschuwingen

  • De sparkle cursor zal werken alleen als u het voorbeeld bekijkt in het "Uiterlijk"-scherm, of wanneer u bekijkt de blog zelf. Het is niet zichtbaar wanneer u uw berichten door uw dashboard weergeven.