How to Get Rid van YouTube Commercials

Inkomsten uit reclame klikken is één van de middelen waarmee YouTube winstgevend blijft zonder lidmaatschap aanrekenen. Bepaalde typen van het voor het eerst uitgezonden commercials zijn verplicht, wat betekent dat de adverteerder het kanaal een platte vergoeding heeft betaald - u niet kan ontdoen van deze. Andere commercials en advertenties, aan de andere kant, zijn optioneel voor u om naar te kijken.

Instructies

1

Afsluiten van een stationaire advertentie die zitten langs de bodem van video's door te klikken op de "x" in de rechter bovenhoek, net zoals u zou doen een popup.

2

Klik op de "Klik hier om te sluiten" knop op elke advertentie die wordt weergegeven. Bepaalde advertenties--namelijk, die meer dan 30 seconden in lengte--zijn optioneel om naar te kijken. Als het is mogelijk om een commerciële overslaan op YouTube, is de knop die u klikt om dit te doen zullen opvallende.

3

Bezetten jezelf met een andere activiteit voor de 30 seconden voor verplichte commercials duurt te lopen. Vanaf de datum van publicatie is er geen manier om snel vooruit of verlaten uit deze commercials-- maar in tegenstelling tot degenen die op uw TV, die over het algemeen uitgevoerd in acht-commerciële sequenties, deze laatste slechts 30 seconden.