How to Get Rid van de kwade Blue Screen

How to Get Rid van de kwade Blue Screen


Als dat kobalt blauwe scherm haalt uw computer bevriest wat u bezig was, kan het zeer frustrerend. Dit vaak zogenaamde Blue Screen of Death is het scherm van de fout weergegeven door Microsoft Windows. Het scherm verschijnt als een ernstige fout optreedt dat de computer niet zelf repareren. Terwijl vervelend voor ons, is het scherm eigenlijk een preventieve maatregel om te voorkomen dat schade aan de computer. Terwijl het blauwe scherm op een meer chronisch probleem wijzen kan, voordoen het ook gewoon van een eenmalige vergissing.

Instructies

1

Reboot de computer door te klikken op de knop "Herstarten" of duwen de On/Off schakelaar op uw PC's geval. Deze actie zelf kunt oplossen veel blauw scherm gebeurtenissen, maar sommige gegevens verloren gaan, vooral niet-opgeslagen objecten kunnen.

2

Controleer het Windows-register. Het register is een vitale databasebestand dat bevat alle gegevens, hardware en software configuraties die op de computer zijn geïnstalleerd. Sommige elementen kunnen leiden tot het blauwe scherm beschadigd raken. Een register cleaner programma installeren en uitvoeren van een scan. Volg de instructie voor het opruimen en herstellen van fouten in het register.

3

Voer een virusscan die de computer op virussen, adware en spyware die hebben geleid het blauwe scherm tot kan zal zoeken.

4

Verwijder problematisch programma's. Als het blauwe scherm wordt alleen weergegeven wanneer een bepaald programma wordt uitgevoerd, kan er alleen een probleem of niet compatibel met dat specifieke programma. Open het menu "Start" en klik op de "Control Panel" open "Add/Remove Programs". Het programma verwijderen en eventueel met beschikbare updates opnieuw te installeren.

5

Verwijder hardware die wordt veroorzaakt door het blauwe scherm wegens onverenigbaarheidskwesties. Uitgeschakeld op de computer, verwijderen van alle kabels, open het geval en de hardware verwijderen door om het even welk unscrewing schroeven vastzetten in plaats en het trekken van de computer.

6

Reset van het systeem met een Systeemherstel. Wanneer de computer-logo wordt weergegeven na het opstarten, snel druk op "Ctrl" en "F11" op hetzelfde moment. Dit zal de fabrieksinstellingen terugzetten. U moet alles opnieuw moeten installeren op uw computer met behulp van de originele installatie-cd.

Tips & waarschuwingen

  • Als u het blauwe scherm zelf niet kunt oplossen, Raadpleeg een computertechnicus.
  • Zorg ervoor dat er een back-up van alle belangrijke gegevens is gemaakt. Gegevens kunnen verloren gaan tijdens computer reparaties.