How to Get Rid van Bulk in WordPress

WordPress is software die u gebruiken kunt om uw website te bouwen of om een blog te beginnen. Terwijl u posten in WordPress verwijderen kunt, bent u beperkt tot 10 berichten tegelijk want dat is het standaardaantal berichten weergegeven op de pagina. Er is echter een work-around; Installeer een WordPress plug-in op uw site naar bulk berichten verwijderen. De WordPress Bulk verwijderen plug-in kunt u berichten in bulk verwijderen van categorie├źn, tags of aangepaste velden. U kunt ook pagina's en concepten in bulk, met behulp van hetzelfde plug-in verwijderen.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress-account.

2

"Plug-ins" op de linker zijbalk van uw Dashboard en klik op "Add New".

3

Typ "bulk verwijderen" in het tekstvak "Zoekplug-ins" en klik op "Zoekplug-ins."

4

Klik op de knop "Install Now" naast "Bulk verwijderen' om de invoegtoepassing te installeren. De plug-in zal worden weergegeven in de linker zijbalk.

5

Klik op "Bulk verwijderen" en selecteer vervolgens welke items u verwijderen wilt door te klikken op het desbetreffende vak. Bijvoorbeeld, als u wilt verwijderen alle concepten, schakel het selectievakje "Alle concepten" en klik vervolgens op "Bulk verwijderen."

Tips & waarschuwingen

  • Om berichten van bepaalde categorie├źn verwijderen, door de daarvoor bestemde vakken onder de knop "Bulk verwijderen" te controleren voordat u druk op het.