How to Get nieuwe Wallpapers op de Nook

De Nook is een merk van e-lezers gemaakt en verkocht door Barnes & Noble. De Nook kleur heeft een 7-duim volledige kleur scherm van de Aanraking. Het behang is de achtergrondafbeelding op het scherm. De Nook kleur bevat verschillende behang patronen u kunt selecteren voor de achtergrondafbeelding, maar u kunt ook uploaden van nieuwe foto's en afbeeldingen van uw computer en deze als wallpaper gebruiken. Het apparaat ondersteunt foto's in JPEG, GIF, PNG en BMP bestandsformaten.

Instructies

1

Sluit één uiteinde van de microUSB kabel op uw Nook kleur en sluit het andere uiteinde aan op de USB-poort van uw computer.

2

Open het programma "My Computer" en zoek het station "MyNOOKcolor". Dubbelklik op het station om de mappen weer te geven.

3

Dubbelklik op de map 'Mijn bestanden' en zoek de map "Foto's".

4

Gebruik uw muis om te slepen de gewenste foto's vanaf uw computer naar de map "Foto's".

5

Haal uw Nook kleur van uw computer.

6

Het behang ingedrukt tot een snelmenu verschijnt. Selecteer "Behang veranderen."

7

Tik op de tab "Photo Gallery" Schuif je vinger op en neer het scherm om te bladeren door de foto's die u heeft geüpload.

8

Tik op de foto die u wilt gebruiken als de achtergrond. De Nook kleur geeft een bijgesneden versie van uw afbeelding. Gebruik uw vingers om te slepen de snijtekens en overzicht het deel van de foto die u wilt gebruiken als de achtergrond.

9

Tik op de knop 'Opslaan' als de afbeelding wilt opslaan, en sluit vervolgens de Fotogalerij.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik alleen de microUSB kabel meegeleverd met uw Nook kleur.