How to Get Kindle boeken op de Nook

De kleur van de Nook weergegeven e-boeken uit de Nook boekhandel standaard. Uw Nook kleur is opgesloten in de Barnes & Noble systeem, zodat u geen toegang uw andere e-boek toepassingen, zoals de Amazon Kindle tot. Krijgen van uw Kindle boeken op uw Nook moet u wortel uw Nook kleur om te ontgrendelen. Uw ontgrendeld Nook kleur kan toegang krijgen tot de Amazon App Store & Android Market voor het downloaden van de toepassing van Amazon Kindle.

Instructies

1

Wortel uw Nook kleur met behulp van Autonooter of CyanogenMod 7. Wroeten uw Nook kleur omvat de inrichten softwarebestanden downloaden naar een microSD-kaart. Stroom uit uw Nook kleur. Plaats de microSD-kaart in de Nook SD-kaartsleuf. De inrichten software opent het bestandssysteem en het Android besturingssysteem installeert.

2

Open de Amazon App Store op uw webbrowser Nook kleur. Voer uw e-mailadres in het vak "Get Started". Tik op de "Go" knop om te installeren de Amazon App opslag op uw Nook kleur.

3

Tik op het pictogram 'App Store' om de toepassing te openen. Amazon Kindle invoeren in het zoekvak aan de bovenkant van het scherm. Klik op de knop Vergrootglas om de zoekactie te starten.

4

Tik de oranje knop van het "Free" in de rechter bovenhoek. Verandert het in een groene "Get App" knop. Tik op de knop om weer te beginnen met de download-proces. Tik op de knop "Installeren" wanneer daarom wordt gevraagd. Druk op de knop "Openen" wanneer daarom wordt gevraagd.

5

Voer uw Amazon gebruikersnaam en wachtwoord. Uw sync e-boeken voor de Amazon Kindle toepassing.

Tips & waarschuwingen

  • Wroeten uw Nook kleur vernietigt uw garantie met Barnes & Noble.