How to Get een synoniemenlijst op Microsoft Word 2003

Microsoft Word 2003 bevat een synoniemenlijst die u gebruiken kunt om woorden te vinden qua betekenis op een geselecteerd woord wanneer u wilt verscheidenheid aan een document toevoegt. Als u deze functie niet wordt weergegeven, u er mogelijk voor gekozen om het weglaten van de thesaurus-functie bij het installeren van Office 2003 op uw computer. Gebruik de functie "Wijzigen" op de programmalijst van Windows toegang tot de installatieopties voor Office 2003 en de Word-synoniemenlijst aan uw computer toevoegen.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu en selecteer "Configuratiescherm".

2

Klik op "Een programma verwijderen" of "programma's en onderdelen."

3

Met de rechtermuisknop op de vermelding voor Microsoft Office 2003 en selecteer "Change".

4

Schakel het keuzerondje 'functies toevoegen of verwijderen' en vervolgens op "Volgende."

5

Schakel het selectievakje "Geavanceerde aanpassing van toepassingen kiezen", dan klik op "Next."

6

Klik op het plusteken naast "Gedeelde onderdelen van Office" uit te breiden van de rubriek, en vouw vervolgens de "Taalprogramma's" en "Engelse" bedoeld bij de posten.

7

Klik op de knop naast "Thesaurus" en "Uitvoeren vanaf deze Computer."

8

Klik op de knop "Update" de synoniemenlijst installeren. Er rekening mee dat u de Microsoft Office 2003-CD in dit stadium invoegen wellicht als u gekozen niet te verlaten de installatie gegevens op de harde schijf wanneer u Microsoft Office installeert.

9

"Shift" en "F7" Druk gelijktijdig op in Word 2003 om te openen de synoniemenlijst. Als alternatief, klik op "Extra" bij de bovenkant van het venster en klik vervolgens "Taal" en "Thesaurus."