How to Get een Microsoft OS te installeren op Parallels

How to Get een Microsoft OS te installeren op Parallels


Parallellen is een hulpprogramma waarmee u virtuele machines uitvoeren op Apple Macintosh-computers met Intel-processors. Zo kunt u parallellen te installeren van een Microsoft-besturingssysteem op de computer van Apple. Parallels kunt u uitvoeren van Mac OS X en uw gekozen Windows-besturingssysteem tegelijk, zoals de installatie van Microsoft wordt uitgevoerd als een virtuele machine binnen Mac OS X. parallellen maakt het gemakkelijk om te werken in een kantoor- of thuisomgeving waar zowel PCs en Macs worden gebruikt.

Instructies

1

Parallels Desktop downloaden. Proef en volledige versies zijn beschikbaar. Zodra gedownload, open de installateur en kies 'Macintosh HD' als het doelstation.

2

Parallels lanceren door te navigeren naar de map "Parallels" in de map 'Programma's ' op 'Macintosh HD'. Dubbelklik op het pictogram "Parallels".

3

Klik op de knop "Nieuwe VM" aan de onderkant van het eerste venster dat verschijnt. Hiermee start u het setup-proces voor het installeren van een Microsoft-besturingssysteem in Parallels.

4

Klik op de knop "Volgende", selecteer "Create een typische VM (aanbevolen)" optie en klik op "Next."

5

Selecteer het type van de virtuele machine dat u instelt. Selecteer "Windows" als "Guest OS Type" en selecteer de versie van Windows u wilt installeren en uitvoeren via de virtuele machine. Klik op "Next."

6

Voer een naam voor uw virtuele machine en selecteer de locatie waar u het configuratiebestand voor de virtuele machine opgeslagen. Standaardwaarden worden geleverd door de parallellen, maar u kunt ze desgewenst wijzigen. Klik op "Finish".

7

Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd naar parallellen toegang geven tot het maken van een nieuwe map op uw harde schijf. Deze map wordt gebruikt voor het opslaan van het configuratiebestand parallellen.

8

Klik op de kop "Geheugen" bij het huisscherm van Parallels aanpassen van de hoeveelheid RAM die zijn gewijd aan de virtuele machine-installatie van Windows. Parallellen kiest automatisch een hoeveelheid RAM-geheugen op basis van de vereisten van de geselecteerde versie van Windows. U kunt echter meer RAM toewijzen als u van plan bent te doen veel multitasking of het uitvoeren van grafisch intensieve toepassingen. Klik op "OK" na het instellen van de ideale hoeveelheid RAM.

9

Plaats de Windows-installatie-CD of DVD in uw Mac's cd-rom-station. Klik op de het groene "Play" knop in het Parallels-venster om te beginnen met het uitvoeren van de virtuele machine van Microsoft Windows.

10

Druk op "Enter" zodra de installatieschijf in de virtuele machine wordt geladen. Dit wordt het installatieproces gestart.

11

Selecteer "Niet-gepartitioneerde ruimte" als het doelstation voor de installatie. Dit is de harde schijfruimte gewijd aan uw virtuele machine in Parallels, en het heeft geen invloed op de functie van Mac OS X. Druk op "Enter".

12

Selecteer een indeling voor de niet-gepartitioneerde ruimte. Nieuwe technologie bestandssysteem (NTFS) biedt hogere prestaties van uw virtuele machine, maar je Mac kan niet lezen en schrijven rechtstreeks naar een NTFS-partitie. Selecteer de File Allocation tabel (FAT)-indeling als u cross-compatibiliteit tussen uw Mac OS X en Windows installaties wilt. Als u Windows Vista of Windows 7 installeert, is de NTFS-indeling de enige beschikbaar. Markeer de indeling die u wilt gebruiken en druk op "Enter".

13

Voer de productcode van 25-cijferige begeleidende uw Windows installatie-CD of DVD. Dit is nodig om een legitiem exemplaar van Windows activeren. Klik op "Next", en Windows begint te laden.

14

Zet "Automatic Updates" wanneer daarom wordt gevraagd en klik op "Volgende" om naar het bureaublad van Microsoft Windows. Een Microsoft-besturingssysteem is nu geïnstalleerd en wordt uitgevoerd in Parallels.