How to Get Androïde Shell voor Nook kleurDe Nook kleur bevat zijn eigen besturingssysteem die laadt uw digitale lezing inhoud en toegang heeft tot de online Barnes & Noble boekhandel. Een proces genaamd "uitroeien" kunt u installeren van een speciaal gemaakte versie van Google's Android besturingssysteem, soms aangeduid als een 'shell', op de Nook. Zodra de Android shell is geïnstalleerd, kunt de Nook een aantal Android-applicaties, met inbegrip van Amazon.com, de Kindle e-reader platform laden.

Instructies

1

De toepassing WinImage op uw computer downloaden. Rechtsklik het gedownloade bestand en selecteer "Extract Here" uit het menu. Dubbelklik op het bestand "WinImage.exe" om de toepassing te starten.

2

Download het schijfkopiebestand Nookie Froyo en haal het in de download-map. Een bestand met de naam "nookie-froyo-SDIMAGE.img" zal worden geëxtraheerd.

3

Plaats uw microSD-kaart in de microSD-kaartlezer en sluit deze aan op een USB-poort op uw computer.

4

Klik op het menu "Schijf" in WinImage en selecteer "Restore Virtual Hard Disk Image op fysieke station." Klik op de stationsletter die overeenkomt met de USB-kaartlezer.

5

Ga naar de "nookie-froyo-SDIMAGE.img"-bestand wanneer u hierom WinImage en klik op de knop "Openen". De Nookie Froyo schijf spiegelbeeld vijl is geschreven aan de microSD-kaart.

6

Houdt u de power-knop op de Nook voor zwenking op vandoor. Plaats de microSD-kaart in de Nook.

7

De Nook verbinden met uw computer via de USB-kabel, maar doen niet zwenking op weerom voort. De Nook zal automatisch opstarten en laden de Nookie Froyo schijf spiegelbeeld vijl, alsof het een firmware-update. De Android shell wordt weggeschreven naar de Nook, die zelf zal zwenking weerom voort wanneer het proces voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • De microSD-kaart kan worden gewist en gebruikt als normale nadat de Android shell heeft geïnstalleerd op de Nook.
  • Onderbreek het inrichten proces op de Nook niet nadat het is begonnen.