How to Get Androïde 2.2 op een hoekje

Barnes & Nobles' Nook kleur loopt native het Android operating system. Barnes & Noble releases updates voor het besturingssysteem periodiek, zoals de Android 2.2-update. De Nook 1.3-update bevat de upgrade naar Android 2.2, ook bekend als Froyo. Uw Nook moet u om te upgraden van uw apparaat automatisch wordt gevraagd, maar als dit niet gebeurt, kunt u de update handmatig toepassen.

Instructies

1

Ga naar de Barnes & Noble website op een computer en zoek naar de Nook kleur software-update. Klik op de downloadkoppeling voor het ZIP-bestand.

2

Sluit uw hoekje op de lader als uw batterij minder dan 20 procent is. U wilt niet te verliezen macht tijdens een update van het besturingssysteem, zoals dat kan de update beschadigd of problemen met het apparaat veroorzaken.

3

Bevestig uw hoekje op de computer met het updatebestand via de Nook USB-kabel. Klik op 'Start' en selecteer 'Computer'. Dubbelklik op het pictogram Nook. Slepen en neerzetten van de update-bestand vanaf uw computer naar uw Nook. Dit bestand hoeft niet te worden uitgepakt of in een submap.

4

De Nook vanaf uw computer loskoppelen. Wachten op de Nook voor gaat te slaap wijze. Zodra het apparaat in de slaapstand staat is, wordt de Nook uitgepakt en installeert het bestand. Tijdens de installatie herstart uw hoekje op zijn eigen.