How to Get alot of Money op Mafia Wars

Leer hoe te bouwen van een rijke, machtige maffia in "Mafia Wars." De bovenste drie effectieve manieren om geld te verdienen in het spel zijn voltooiing van banen, investeren in onroerend goed en andere maffia beroven.

Instructies

1

Maak een kleine, krachtige maffia. Grote maffia moeten elk lid met armor, wapens en voertuigen, die kunnen afvoer van uw financiƫle middelen uit te rusten.

2

Het bouwen van energie. Energie wordt gebruikt voor het uitvoeren van banen, zodat u genoeg energie voor hoge-uitbetaling banen moet bouwen. Energie packs gebruiken en vakkundigheid wissel aan energie besteden wanneer je een level, om te maximaliseren inkomsten.

3

Volledige missies met hoge uitbetalingen. Vinden van een baan onder het tabblad "Job" en lees de beschrijvingen te vinden van uitbetalingen. Focus op banen in New York, Moskou, Bangkok en Cuba voor de hoogste uitbetalingen. Laag-energie/high-uitbetaling banen kunnen u voltooien meer banen in minder tijd.

4

Investeren uw goud. Het kopen van onroerend goed in New York, Cuba, Moskou en Bangkok. Aankoop van een onroerend goed op "basiskosten" en upgrade van de eigenschap voor het genereren van inkomsten. Upgrade kosten wordt bepaald door vermenigvuldiging van het huidige gebouw niveau en extra kosten van de upgrade en het toevoegen van de basiskosten. Bijgewerkte eigenschap begint te genereren "inkomen uit vermogen," die is gebaseerd op upgrade niveau.

5

Rob een andere maffia om snel goud. Zorg ervoor dat de doelgroep maffia is ongeveer hetzelfde formaat als uw maffia. Probeert te beroven van een veel grotere slagingspercentage van de maffia-afneemt, maar u ontvangt beter beloningen en goud.