How to Fix doel of MSN bestandsoverdracht in Trillian

Met behulp van de bestandsoverdrachtfunctie in Trillian is in een handomdraai. Hiermee kunt u bestanden verzenden naar iedereen in uw contactlijst ongeacht of de contactpersoon gebruikt MSN, AIM, ICQ van zelfs Yahoo! Messenger. Stuur foto's, documenten en iets anders dat moet worden in de handen van één van uw contacten. Af en toe, kunnen er problemen met de bestandsoverdracht, maar de meeste zijn zeer eenvoudig op te lossen.

Instructies

1

Start Trillian en opnieuw verbinding maken met elk van uw accounts handmatig. Soms kan er sporadisch verbindingsproblemen die de bandbreedte van uw verbinding belemmeren. Trillian opnieuw op te starten en weer zal herstellen een betere snelheid en is meestal genoeg om een bestand overdracht probleem te bevestigen.

2

Trillian Update naar de nieuwste versie ofwel door de Cerulean Studios-website te bezoeken of door te schakelen Trillian de automatische update functie (zie bronnen hieronder). Van tijd tot tijd, maken MSN, ICQ, AIM en Yahoo Messenger updates om hun eigen software, updates die kunnen belemmeren of zelfs overdracht bestandscompatibiliteit in Trillian ruïneren.

3

Ervoor zorgen dat, wanneer u bent bezig met het proberen om een bestand te brengen, u verbinding met uw contactpersoon bij via een live, erkende verbinding maakt. Bijvoorbeeld, als u een bestand overdragen aan iemand met behulp van doel wilt, moet u de doel-account die is gekoppeld aan het account van zijn eigen doel te gebruiken. Dit is vaak voldoende kleine bestandsoverdracht om fouten te herstellen.

4

Druk op de knop "Opnieuw verzenden" in het venster bestand overdracht. Als een verbinding erg traag is of is onderbroken, kunt u de "Resend"-knop om te beginnen de bestandsoverdracht weer.

5

De "Directe verbinding"-functie inschakelen. Directe verbinding kunt u bestanden verzenden naar een contactpersoon via het chat-venster. Dit is niet sneller dan met behulp van het transfersysteem complete bestand, maar het is makkelijker om te zien of een bestand is overgebracht of niet.

Tips & waarschuwingen

  • Trillian is ideaal wanneer u wilt overbrengen van een kleiner bestand, maar voor grotere bestanden kan u overwegen met behulp van een e-mailserver in plaats daarvan. Trillian kan hebben vaak een zeer langzame overdrachtssnelheid, maken van grote bestanden nemen een lange tijd te dragen.
  • Accepteer geen bestandsoverdrachten van vreemden, bijzondere .exe-bestanden. Er is niet te zeggen die kunnen proberen om u te sturen een virus.
  • Tenzij u opgeeft dat van tevoren welke map u wilt uw bestand in terechtkomen, wordt het toegestuurd aan een standaardmap bestand overdracht door Trillian zelf. Als u bent waar het bestand is opgeslagen vergeten, gewoon een bestand zoeken en het zal zoeken.