How to Find WEP Key voor WLAN in mijn Laptop?

How to Find WEP Key voor WLAN in mijn Laptop?


Een sleutel voor WEP (Wired Equivalent Privacy) kan een netwerkbeheerder toegang tot een thuisnetwerk beperken en voorkomen dat onbevoegde gebruikers met behulp van de netwerkdiensten. Met WEP-beveiliging ingeschakeld, wanneer een nieuwe individuele toegang probeert te netwerkfuncties, ze is gevraagd om de WEP-sleutel om toegang te krijgen. Dit kan echter een probleem als de netwerkbeheerder een kopie van de sleutel niet opslaan en niet weten hoe ze toegang hebben tot de sleutel. Toegang tot uw netwerk instellingen om op te halen van de WEP-sleutel voor het draadloze netwerk is eenvoudig.

Instructies

1

Open uw webbrowser en typ 192.168.2.1 in de adresbalk. Afhankelijk van het merk en model van uw router moet u kan de laatste twee nummers vervangen door 1.1 of 3.1.

2

Zoek en klik op 'Beveiliging'. Het kan worden gevonden langs de configuratiepagina van de router menu.

3

Geef uw wachtwoord dat u gegenereerd wanneer u eerst instellen van uw router. Als u deed een niet ingesteld, laat het veld leeg en druk op de knop "Verzenden".

4

Kopieer de gegevens die zich bevinden op het gebied van de "Sleutel" met behulp van pen en papier. Wanneer u klaar bent, afsluiten van uw browser of klik op "Wijzigingen annuleren." Dit zorgt ervoor dat u niet elk onderdeel van de netwerksleutel wijzigen en per ongeluk zelf uit uw eigen netwerk vergrendelen.

5

Sluit uw browser af en gebruik van de nieuwe laptop of computer toegang tot het netwerk. Wanneer ertoe aangezet, ga de sleutel die u zojuist hebt gekopieerd naar beneden.