How to Find geluid Drivers voor Windows 98

How to Find geluid Drivers voor Windows 98


Tenzij u een bepaald type bestand of audio-toepassing hebt intresse u meest in rijklare, de gemakkelijkste oplossing is een generieke stuurprogramma voor geluid downloaden naar uw computer. Microsoft stelt dergelijk stuurprogramma beschikbaar gratis PC-luidsprekerstuurprogramma genoemd. Als dit bepaalde stuurprogramma mislukt voor het afspelen van de bestanden in uw systeem, moet u proberen te identificeren van het merk en model van de geluidskaart in uw computer en zoekt u een stuurprogramma voor dat specifieke geluidskaart.

Instructies

1

Het PC-luidsprekerstuurprogramma installeren Ga naar de ondersteuningspagina van Microsoft voor geluidsdrivers en download het pitdossier van het PC-luidsprekerstuurprogramma. Vervolgens uittreksel naar de zip vijl en de inhoud opslaan in een map waar u het gemakkelijk kunt terugvinden. Volg nu de installatie en configuratie richtingen te vinden op de downloadpagina en probeert te openen een geluidsbestand nadat u de computer opnieuw opstart. Dit stuurprogramma moet u de meeste geluidsbestanden afspelen inschakelen.

2

Het merk en model van uw geluidskaart bepalen. Als Microsofts generieke stuurprogramma niet werkt, moet u weten wat voor soort stuurprogramma in uw computer hebt. Klik op de knop Start en selecteer "Programma's." In het nieuwe menu, klik op Bureau-accessoires en vervolgens systeeminformatie. In het nieuwe pop-up venster, klikt u op het plusteken naast onderdelen. Klik nu op het geluidsapparaat om te zien wat voor soort geluidskaart hebt.

3

Zoeken naar het stuurprogramma van download.com. Typ de naam en het model van uw geluidskaart naar de zoektocht vogelhuisje op download.com en het stuurprogramma vinden. Een andere oplossing is om naar de website van de fabrikant van de geluidskaart, waar u waarschijnlijk vindt het stuurprogramma. Als de fabrikant beschikt niet over een website, een zoekopdracht op Google met de geluidskaart maker, is model en het woord "bestuurder" de beste optie.