How to Find een Key voor PowerDVD

CyberLink PowerDVD is een mediaspeler voor het afspelen van DVD's en andere vormen van video multimedia. Om een sleutel voor PowerDVD vinden, moet u kopen een vergunning gegeven exemplaar van het product. Dit houdt een bezoek aan de officiële website van CyberLink en het product online kopen. Zodra u hebt gekocht van het product, met een credit card, bijvoorbeeld, ontvangt u een e-mail waarin een gelicentieerd productsleutel aanwezig zal zijn.

Instructies

1

Bezoek de officiële website van CyberLink en de laatste versie van PowerDVD kopen (zie bronnen).

2

PowerDVD downloaden met de link die werd verleend na de aankoop van het product. Download hem op uw Microsoft Windows-bureaublad.

3

Sortie uw elektronische post en maak dan een notitie van uw CyberLink PowerDVD voortbrengsel toonsoort. Als u deze sleutel kwijt, zult u niet in staat om het product te installeren, dus zorg ervoor dat u het niet verliezen.

4

Installeer de software. Tweevoudig tikken voort naar de recent gedownloade installatiebestand en wachten op de installatiewizard te starten. Ga via de conventionele installatieprocedure, zoals het invoeren van de productcode in de relevante textfield, akkoord gaat met de licentievoorwaarden van de software en kies een installatie directory.