How to Dual Boot XP 98 configureren

How to Dual Boot XP 98 configureren


Het proces van het dual-boot configuratie"omvat het gebruik van twee besturingssystemen op uw computer. Hoewel dit wordt meestal gedaan met twee verschillende soorten besturingssystemen, kan het worden gedaan met Windows XP en Windows 98. Als u de dual-boot-instellingen configureren op uw computer wilt, moet u om te gaan door het hulpprogramma Boot Manager op welk besturingssysteem op uw computer was geïnstalleerd op het moment van aankoop.

Instructies

1

Schakel uw computer.

2

Opstarten in het werkende systeem dat van de computer primaire OS is. Dit is het besturingssysteem dat vooraf is geïnstalleerd op uw computer wanneer u oorspronkelijk gekocht en het vastgehaakt. Wanneer u uw computer aanzet zal u worden voorgesteld met een lijst van alle werkende systemen op uw computer geïnstalleerd. Gewoon markeert u de juiste naam uit de lijst met geïnstalleerde besturingssystemen en sloeg "Enter" om op te starten in het.

3

Klik op "Start".

4

Klik "Run".

5

Type "MSCONFIG" en klik "OK" om te starten van het hulpprogramma MSCONFIG.

6

Klik op 'Opstarten'. Dit zal omhoog de Windows Boot Manager. Klik op de naam van een beursgenoteerde besturingssysteem, en selecteer "Instellen als standaard" om te maken dat uw computer de primaire besturingssysteem. Klik op "Verwijderen" te verwijderen uit uw computer Bootscherm. Klik op "Omhoog" of "Omlaag" om haar positie te verplaatsen in de lijst met besturingssystemen die u ziet wanneer u uw computer opstart.