How to Dismantle an IBM Thinkpad-Laptop

How to Dismantle an IBM Thinkpad-Laptop


De IBM ThinkPad-serie van laptops zijn slanke lijn modellen die zijn bedoeld om te worden meer draagbare en lichtgewicht dan standaard notebookcomputers. Helaas, het kleinere formaat betekent ook dat het moeilijker om te werken aan de interne hardwareonderdelen, want er zijn meer onderdelen evenveel ruimte in beslag nemen. Volledig ontmanteling een ThinkPad kan laptop een moeilijke taak, maar het is mogelijk om het te doen op uw eigen zonder naar een servicecenter te nemen.

Instructies

1

Afsluiten van de IBM ThinkPad-laptop. Sluit de LCD monitor deksel en de ThinkPad omdraaien zodat de onderkant van de computer boven ligt.

2

De zwarte batterij ontspanknop ingedrukt en schuif de batterij uit de ThinkPad het geval. Verwijder de schroeven aan de onderkant van de zaak en de schroef aan de linkerzijde die houdt van het DVD-station op zijn plaats.

3

Trek de plastic hoesjes die de harde schijf en geheugen random access memory (RAM verbergen). Trek de harde schijf uit de sleuf. Grijpen op twee uiteinden van de eerste module van de RAM en het bevrijden van de ThinkPad.

4

Herhaal dit proces als uw model van ThinkPad een tweede RAM-module onder de eerste module heeft. De ThinkPad flipover en open de deksel van de LCD monitor.

5

Schuif de rand van uw schroevendraaier in de naad tussen het toetsenbord en de rechterkant van de zaak. Wig omhoog het toetsenbord totdat u twee kabels die zijn aangesloten op het moederbord ziet.

6

Koppel de kabels los, en neem vervolgens het toetsenbord off van de Thinkpad. Verwijder de schroeven aan de netwerkkaart aan de rechterkant van het moederbord. Til van de netwerkkaart te onthullen van de processor koellichaam en fan assemblage.

7

De kabel loopt van het koellichaam en de assemblage van de ventilator op het moederbord. Verwijder de schroeven aan de vergadering aan de processor. Verwijder de vergadering en til de processor van de socket moederbord.

8

Trek de vier rubberen stoppen op de randen van het LCD-scherm. Verwijder de schroeven die zich onder de stoppers. Trek het uitwendig omhulsel van de LCD-monitor. De kabel loopt van het moederbord naar de monitor.

9

Verwijder de resterende schroeven in het moederbord van de ThinkPad zaak. Til het moederbord te voltooien dat de laptop van de ThinkPad worden ontleed.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet een Antistatische polsband hebt, kunt u nog steeds voorkomen dat schade aan uw ThinkPad elektrostatische ontlading. Om uzelf te aarden zonder een polsbandje, periodiek grijpen op een metalen object, dat is verankerd aan de vloer.
  • De schroeven aan de buitenkant van de ThinkPad-zaak en de schroeven in het moederbord zijn verschillende maten. Zorg dat u hen om gescheiden te houden als u van plan bent op elkaar zetten van uw laptop.Completely uw ThinkPad demonteren laptop vervalt de garantie. Alleen proberen te demonteren als de garantie al verlopen is, zoals de reparatie van eventuele problemen die u probeert te herstellen jezelf waarschijnlijk zal worden gedekt door de garantie.