How to Disable het Programmacontrole van Kaspersky

De Kaspersky Internet Security-suite bevat een functie genaamd Programmacontrole die uw besturingssysteembestanden en persoonlijke gegevens tegen kwaadaardige programma's en niet-geautoriseerde modificaties beschermt. Als u de functie hebt ingeschakeld, Kaspersky bepaalt een set van regels voor programma's die toegang tot uw gegevens en het ofwel stelt de actie, ontkent toegang of gevraagd of u wilt goedkeuren of weigeren van de actie. Als de functie zorgt ervoor dat uw computer te vertragen of maakt het moeilijk om uit te voeren taken, kunt u Programmacontrole in Kaspersky's instellingen uitschakelen.

Instructies

1

Dubbelklik op Kaspersky's rode pictogram in het systeemvak om het belangrijkste venster te openen. Klik op "Protection Center" in het linkerdeelvenster van het programma en klik op de link "Instellingen" in de buurt van de bovenkant van het venster.

2

Klik op "Programmacontrole" onder "Protection Center" in het linkerdeelvenster. Schakel Hef de selectie van het vakje naast "Programmacontrole inschakelen" de functie uit te schakelen.

3

Klik op "OK" aan de onderkant van het venster terug te keren naar de belangrijkste programma-interface.

Tips & waarschuwingen

  • Als u opnieuw inschakelen Programmacontrole op een bepaald moment wilt, gewoon klikt u op het vak naast "Programmacontrole inschakelen" weer om deze te selecteren.
  • Toepassing als besturingselement wilt uitschakelen voor een bepaalde map of registersleutel, klik op de knop 'Resources' van de applicatie controle-instellingen, en klik vervolgens om uit te schakelen het vakje naast elk item dat u niet wilt beveiligen.